Cremă Chipotle Manicotti
Creamy Chipotle Manicotti ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,79 USD pe porție. O porție conține 379 calorii, 30g de proteine, și 22g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de înlocuitor de ouă, coriandru, salsa chipotle și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 58%. Încercați Manicotti de vinete cu umplutură cremoasă de Pesto, Conopidă Cremoasă Chipotle, și Vinetă Cremoasă Cu Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si uleiul. Clătiți cu apă rece; se scurge și se lasă deoparte.
Se amestecă împreună brânza ricotta și următoarele 4 ingrediente.
Înveliți un vas de copt de 11 x 7 inci cu spray de gătit și turnați 1/2 cană de salsa în fundul vasului. Se amestecă uniform amestecul de brânză în cochilii și se aranjează în vas.
Se toarnă salsa rămasă peste scoici.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute.
Se presară cu brânză Monterey Jack.
Coaceți încă 10 minute sau până când se încălzește bine și brânza se topește.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Salsa Sfântă Chipotle a lui D. L. Jardine.
* 1 sau 2 ardei chipotle conservați în adobo amestecați în 2 căni de salsa ușoară reglar pot fi înlocuite cu salsa chipotle. Conserve de ardei Chipotle pot fi găsite în secțiunea Mexica din supermarket. Păstrați ardeii rămași într-o pungă de plastic cu fermoar la frigider până la 2 săptămâni sau la congelator până la 2 luni.