Cremă Broccoli Coace
Crema de Broccoli coace ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 250 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați făină, flori de broccoli, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 23 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 51%. Rețete similare sunt Cremă De Pui Broccoli Coace, Cremă de conopidă și broccoli coace, și Cremă Broccoli-Bacon Coace.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Tăiați gros broccoli. Gatiti broccoli si 1 lingura. sare într-un cuptor olandez în apă clocotită pentru a acoperi 3 minute sau până când este crocant-fraged; scurgeți.
Topiți untul într-o cratiță grea de dimensiuni medii la foc mic; bateți făina până se omogenizează. Gatiti, amestecand constant, 1 minut. Se amestecă treptat laptele; gatiti la foc mediu, amestecand constant, pana cand amestecul este ingrosat si bubuit. Se amestecă brânzeturile și 1/4 linguriță. sare până se topește. Se amestecă broccoli.
Așezați într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci; presărați cu biscuiți.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când sunt aurii și bulbucate.
Coaceți cu pui: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin Pasul amestecați în 1 lb. piept de pui fiert tocat. Continuați cu rețeta conform indicațiilor.