Cremă Bavareză

Cremă Bavareză
Crema bavareză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 4 și costă 1,41 USD pe porție. O porție conține 654 calorii, 12g de proteine, și 53G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, apă, smântână grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 130 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cremă Bavareză, Smântână Bavareză, și Placinta Cu Crema Bavareza De Vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați gelatina și apa rece. Puneți deoparte pentru a se înmuia. Într-un bol mediu, bateți gălbenușurile de ou, zahărul și sarea până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
GelatinăGelatină
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Într-o cratiță medie, aduceți laptele la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Turnați laptele fierbinte într-un flux constant în amestecul de gălbenușuri, amestecând constant. Întoarceți amestecul în cratiță și gătiți și amestecați la foc mediu până când amestecul acoperă spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc și se toarnă crema printr-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
5
Se amestecă gelatina înmuiată și vanilia și se amestecă pentru a topi gelatina. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
VanilieVanilie
6
Când amestecul s-a răcit aproape la temperatura camerei, bateți smântâna grea până la rigiditate medie și pliați-o în cremă. Transferați imediat crema bavareză în pahare parfait, matrițe sau pe straturi de tort pregătite, deoarece se va întări rapid pe măsură ce se instalează gelatina. La frigider cu cel puțin o oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
CremăCremă
GelatinăGelatină
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista