Cremă Bavareză
Crema bavareză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 4 și costă 1,41 USD pe porție. O porție conține 654 calorii, 12g de proteine, și 53G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, apă, smântână grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 130 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cremă Bavareză, Smântână Bavareză, și Placinta Cu Crema Bavareza De Vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați gelatina și apa rece. Puneți deoparte pentru a se înmuia. Într-un bol mediu, bateți gălbenușurile de ou, zahărul și sarea până se omogenizează.
Într-o cratiță medie, aduceți laptele la fiert.
Turnați laptele fierbinte într-un flux constant în amestecul de gălbenușuri, amestecând constant. Întoarceți amestecul în cratiță și gătiți și amestecați la foc mediu până când amestecul acoperă spatele unei linguri.
Se ia de pe foc și se toarnă crema printr-o strecurătoare.
Se amestecă gelatina înmuiată și vanilia și se amestecă pentru a topi gelatina. Se lasă să se răcească.
Când amestecul s-a răcit aproape la temperatura camerei, bateți smântâna grea până la rigiditate medie și pliați-o în cremă. Transferați imediat crema bavareză în pahare parfait, matrițe sau pe straturi de tort pregătite, deoarece se va întări rapid pe măsură ce se instalează gelatina. La frigider cu cel puțin o oră înainte de servire.