Cremoase Homar Runde
Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 115 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 42. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, sare și piper măcinat, cozi de homar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă de anghinare fierbinte cu runde de pâine prăjită cu usturoi {fără gluten}, Homar Cremos Pappardelle, și Linguine Cremă De Homar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, topiți untul la foc mediu.
Adăugați ceapa verde, ardeii și usturoiul. Gatiti, amestecand frecvent, aproximativ 5 minute. Se amestecă vinul și sucul de lămâie și se fierbe 5 minute.
Adăugați homarul și gătiți până la roz și ferm, 3 până la 5 minute.
Adăugați crema de brânză, amestecând până se combină.
Adăugați sare și piper după gust.
Scoateți din căldură. Puneți amestecul de homar uniform peste rundele de pâine prăjită.
Garnisiți cu arpagic proaspăt tocat, dacă doriți.