Creme de nucă de cocos cu rubarbă braconată

Creme de nucă de cocos cu rubarbă braconată
Cremele de nucă de cocos cu rubarbă braconată sunt un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 2,43 USD pe porție. O porție conține 322 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 93 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți rubarbă, lapte de cocos, zahăr tos și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Creme De Rubarbă Și Migdale, Creme cu cremă de rubarbă și trandafir cu petale cristalizate, și Creme De Ciocolată Cu Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Puneți gelatina într-un castron și acoperiți cu apă rece. Se lasă la macerat 5 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Încălziți laptele de cocos cu 2 lingurițe de zahăr într-o tigaie. Aduceți la foc mic, apoi scoateți-l de pe foc. Ridicați gelatina din apă și amestecați în laptele de cocos. Continuați să amestecați până când gelatina s-a dizolvat, apoi turnați în patru vase mici de sticlă sau boluri de desert (dacă folosiți sticlă, lăsați laptele să se răcească puțin mai întâi). Când cremele sunt reci, transferați la frigider și lăsați să se fixeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Împărțiți păstaia de vanilie în centru și puneți-o într-o tigaie cu 2 linguri de apă și restul de 4 linguri de zahăr. Aduceți încet la fierbere pentru a dizolva zahărul, apoi adăugați rubarba și braconați ușor până se înmoaie, dar nu moale, aproximativ 3-4 minute. Se lasă să se răcească. Puneți rubarba peste cremele de nucă de cocos pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Rubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru GarniturăRubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista