Creme de nucă de cocos cu rubarbă braconată
Cremele de nucă de cocos cu rubarbă braconată sunt un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 2,43 USD pe porție. O porție conține 322 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 93 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți rubarbă, lapte de cocos, zahăr tos și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Creme De Rubarbă Și Migdale, Creme cu cremă de rubarbă și trandafir cu petale cristalizate, și Creme De Ciocolată Cu Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Puneți gelatina într-un castron și acoperiți cu apă rece. Se lasă la macerat 5 minute până se înmoaie.
Încălziți laptele de cocos cu 2 lingurițe de zahăr într-o tigaie. Aduceți la foc mic, apoi scoateți-l de pe foc. Ridicați gelatina din apă și amestecați în laptele de cocos. Continuați să amestecați până când gelatina s-a dizolvat, apoi turnați în patru vase mici de sticlă sau boluri de desert (dacă folosiți sticlă, lăsați laptele să se răcească puțin mai întâi). Când cremele sunt reci, transferați la frigider și lăsați să se fixeze.
Împărțiți păstaia de vanilie în centru și puneți-o într-o tigaie cu 2 linguri de apă și restul de 4 linguri de zahăr. Aduceți încet la fierbere pentru a dizolva zahărul, apoi adăugați rubarba și braconați ușor până se înmoaie, dar nu moale, aproximativ 3-4 minute. Se lasă să se răcească. Puneți rubarba peste cremele de nucă de cocos pentru a servi.