Creme de ciocolată și zmeură
Rețeta creme de ciocolată și zmeură este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un super fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Acest hor d ' oeuvre are 557 calorii, 9g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru $6.08 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână zmeură, migdale albite, zahăr glazură și alte câteva ingrediente, o puteți face. 17 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Creme De Ciocolată-Lămâie, Creme De Ciocolată-Mentă, și Creme De Mentă De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă zmeura cu rachiul, dacă se folosește, și se conservă zmeura, apoi se pune lingura în baza a 6 pahare.
Spargeți ciocolata într-un castron Pyrex, apoi topiți-o în cuptorul cu microunde timp de 1-2 minute sau așezați vasul peste o tigaie cu apă clocotită și amestecați până se topește. 3 amestecați iaurtul și crema în ciocolata topită, apoi lingurați deasupra fructelor de pădure. Acoperiți și răciți până când este gata de servit, apoi acoperiți cu ciocolată neagră rasă.
Pentru a face macaroanele de ciocolată, încălziți cuptorul la 190C/ventilator 170C / gaz 5, apoi tapetați o foaie de copt cu pergament de copt.
Bateți 2 albușuri până se înțepenesc, apoi bateți treptat în 50g zahăr glazură până când sunt groase și lucioase.
Se amestecă 100g migdale măcinate și 25g cacao cu încă 50g zahăr glazură, apoi se amestecă în amestecul de albuș de ou. Împărțiți amestecul în 12, udați-vă mâinile, apoi modelați fiecare piesă într-o bilă.
Așezați distanțat și ușor aplatizat pe foaia de copt. Completați fiecare cu o migdale albite, apoi coaceți timp de 10 minute până când este ferm, dar încă moale în centru. Mișto. Praf cu zahăr glazură. Poate fi făcut cu 2 zile înainte și păstrat într-un recipient etanș.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.