Creme Cu Cappucino Portocaliu

Creme Cu Cappucino Portocaliu
Reteta creme Cappucino portocaliu poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 418 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30. Pentru 1,54 USD pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână chipsuri de ciocolată semi, frișcă, suc de portocale și alte câteva ingrediente, puteți face acest lucru. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Creme De Cappuccino Cu Portocale, Creme De Nucă De Cocos Portocalii, și Creme de cafea cu sos de portocale de ciocolată.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și Sparkling ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ballatore Rosso Red Spumante cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 8 dolari pe sticlă.
Ballatore Rosso Roșu Spumante
Ballatore Rosso Roșu Spumante
Culoarea vibrantă, rubinie a Ballatore Rosso Red Spumante îl face un vin spumant captivant. Aromele îmbietoare care amintesc de mure și citrice formează un buchet încântător de complex. Bine echilibrat și bogat în caracter varietal, acest vin spumant reîmprospătează prin combinarea aromelor de zmeură și cireșe, oferind un finisaj clar și curat.În timp ce spumantele sunt savurate în mod tradițional cu deserturi, Ballatore Rosso Red Spumante este un însoțitor elegant și festiv pentru orice ocazie.Alcool: 8,20%
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista