Creme Anglaise II
Reteta Creme Anglaise II este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud. Această rețetă servește 6. Acest fel de mâncare are 191 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 17 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușurile de ou, jumătate și jumătate de smântână, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bunicuță Smith budincă de pâine cu mere și ghimbir cu cremă de fasole de vanilie Anglaise și cremă Fraiche frisca, CR Inquxme Anglaise, și CR Inquxme Anglaise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță la foc mediu, combinați jumătate și jumătate, 1/4 cană de zahăr și fasole de vanilie.
Într-un castron, amestecati gălbenușurile de ou împreună și restul de 1/4 cana de zahar pana se omogenizeaza.
Când amestecul de cremă vine doar la fierbere, scoateți-l de pe foc și îndepărtați fasolea de vanilie.
Bateți o cantitate mică de smântână fierbinte în amestecul de gălbenușuri de ou, apoi turnați amestecul de gălbenușuri de ou în crema fierbinte rămasă și bateți până se omogenizează. Reveniți la foc mediu și gătiți, amestecând, până când amestecul acoperă spatele unei linguri de metal.
Se ia de pe foc și se amestecă untul.