Cremalieră de miel cu Jus și morcov pentru copii și sparanghel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 399 calorii, 26g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $5.15 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați salvie, pesmet, miel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, care este mare. Rețete similare sunt Cremalieră de miel cu Jus și morcov și sparanghel, Cremalieră de miel, și Raft de miel cu crustă de ierburi.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Condimentează raftul de miel cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Raft De Miel
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare. Odată încălzit, adăugați mielul și căutați până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Într-un bol de amestecare puneți nuci de pin zdrobite, pesmet, arpagic, usturoi și parmezan; amestecați toate ingredientele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Nuci De Pin
Parmezan
Arpagic
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
5
Așezați mielul ars într-o tigaie. Puneți muștarul cu cereale integrale deasupra pentru a acoperi întreaga parte a cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar De Cereale Integrale
Miel
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
6
Presărați amestecul de pesmet pentru a acoperi muștarul. Odată ce mielul a fost acoperit de un strat uniform de amestec, puneți tigaia în cuptor și gătiți până la mediu-rar aproximativ 10 până la 15 minute. Odată ieșit din cuptor, scoateți mielul din tigaie și puneți-l deoparte pe o farfurie pentru a se odihni aproximativ 10 minute. Între timp, așezați tigaia pe aragaz și degelați cu bulionul de vită, portul și sucul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Carne De Vită
Muștar
Pâine
Miel
Port
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Cuptor
7
Adăugați crenguțe de salvie și cimbru și aduceți la foc mic pentru a reduce rapid. Când se reduce lingura jus peste miel și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru
Miel
1/2 Crenguță Rozmarin
8
Într-o cratiță cu apă sărată clocotită adăugați morcovii și gătiți timp de aproximativ 3 până la 4 minute. La jumătatea drumului adăugați sparanghel tăiat și gătiți timp de aproximativ 1 până la 2 minute. Strecurați toate legumele când ați terminat.