Crema Mocha Torte

Crema Mocha Torte
Această rețetă servește 16 și costă 82 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 372 calorii. Un amestec de firimituri de cracker graham, amestec de băuturi de cafea cu aromă de mocha, amestec de tort de ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Mocha Crunch Cream Torte, Toffee-Cremă De Mocha Torte, și Mocha Torte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți și făinați trei 9-in. Tigăi rotunde de copt. Căptușiți fundul cu hârtie cerată; Ungeți și făinați hârtia. Într-un castron mic, combinați firimiturile de cracker, zahărul brun, untul, nucile și amestecul de băuturi; apăsați în tigăi pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Nuci Pecan TocateTopping Bătut și Nuci Pecan Tocate
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Conserve Piersici, ScurseConserve Piersici, Scurse
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor pachetului; se toarnă peste crustele pregătite.
3
Coaceți conform instrucțiunilor pachetului. Se răcește timp de 10 minute; scoateți din tigăi în rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Îndepărtați hârtia cerată.
5
Pentru glazură, într-un castron mare, bateți crema de brânză, untul, smântâna și beți amestecul până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Conserve Piersici, ScurseConserve Piersici, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Adăugați zahărul cofetarilor; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
7
Așezați un strat de tort, cu partea crocantă în sus, pe o farfurie de servire.
8
Se întinde cu glazură de 3/4 cană. Repetați cu straturile rămase și glazura. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista