Crema De Zahar Ars

Crema De Zahar Ars
Crincormme Brincormull ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 531 calorii, 7g de proteine, și 51G de grăsime. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, zahăr granulat, frișcă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, și Crema de Castane Castane Crema de zahar ars pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 350 F. în 13x9-inch pan, loc 4 (6-oz) ramekins ceramice.* Într-un castron mic, bateți ușor gălbenușurile de ou cu sârmă. Într-un castron mare, amestecați frisca, 1/3 cană zahăr granulat și vanilia până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
FrișcăFrișcă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
BatetiBateti
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Adăugați gălbenușurile de ou; bateți cu sârmă până când se colorează uniform și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se toarnă amestecul de cremă uniform în ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4
Puneți cu grijă tigaia cu ramekins în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Turnați suficientă apă clocotită în tigaie, având grijă să nu stropiți apă în ramekins, până când apa acoperă două treimi din înălțimea ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
TigaieTigaie
6
Coaceți 30 până la 40 de minute sau până când partea superioară este maro auriu deschis și părțile laterale sunt setate (centrele vor fi jiggly).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Folosind clești sau apucând vârfurile ramekinelor cu suport pentru oală, transferați cu atenție ramekinele în raftul de răcire. Se răcește la temperatura camerei, aproximativ 2 ore. Acoperiți bine cu folie de plastic; refrigerați până la răcire, cel puțin 4 ore, dar nu mai mult de 48 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
Folie De PlasticFolie De Plastic
Suport Pentru OalăSuport Pentru Oală
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CleșteClește
8
Descoperiți ramekins; ștergeți ușor orice lichid din vârfurile cremelor cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Presărați 2 lingurițe de zahăr granulat peste fiecare cremă răcită. Ținând lanterna de bucătărie la 3 până la 4 inci de cremă, caramelizați zahărul pe fiecare cremă încălzind cu torța aproximativ 2 minute, mișcând flacăra continuu peste zahăr în mișcare circulară, până când zahărul este topit și maro auriu deschis. (Pentru a carameliza zahărul în broiler, consultați instrucțiunile Broiler de mai jos.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
10
Se servește imediat sau se dă la frigider cu până la 8 ore înainte de servire.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Gunderloch Estate Riesling Dry cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Gunderloch Estate Riesling Uscat
Gunderloch Estate Riesling Uscat
DificultateExpert
Gata În7 hrs
Porții4
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista