Crema de supă de anghinare I

Crema de supă de anghinare I
Crema de supă de anghinare i necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 404 calorii, 12g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.37 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 52 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți maghiran, piper măcinat, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 79%. Rețete similare sunt Cremă de supă de anghinare și anghinare din Ierusalim, Crema lui Masson de supă de anghinare – faceți această supă specială acasă, și Cremă de supă de anghinare.

Instrucțiuni

1
Aburiti anghinarea in 2 cani de apa pana se inmoaie (aproximativ 45 de minute) si rezervati lichidul dupa aceea. Lăsați anghinarea să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
ApăApă
2
Răzuiește carnea din treimea de jos a fiecărei frunze și pune-o într-o oală medie de supă împreună cu lichidul de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Îndepărtați sufocarea fuzzy din fiecare fund de anghinare și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
4
Tăiați gros fundul de anghinare și puneți-l în oala cu supă. Apoi adăugați bulion de pui, vermut, cartof, morcov, ceapă, țelină, usturoi, frunze de dafin și maghiran. Se fierbe până când legumele sunt foarte fragede și lichidul se reduce cu 1/3, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare FundAnghinare Fund
Stoc De PuiStoc De Pui
Frunze De DafinFrunze De Dafin
LegumeLegume
MaghiranMaghiran
VermutVermut
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CartofiCartofi
CeapăCeapă
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Apoi curățați supa într-un blender și reveniți la oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați smântâna și brânza și încălziți, dar nu fierbeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
CremăCremă
7
Adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
8
Se servește cu crutoane deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista