Crema de supa de pui de la zero este un vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această supă are 157 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Un amestec de lapte, ienibahar măcinat, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce este destul de bun. Încercați Crema de supa de pui de la zero, Cremă De Supă De Ciuperci De La Zero Fără Gluten, și Scratch Boston Plăcintă Cu Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți 1 lingură de bulion de pui într-o cratiță la foc mediu-mic și gătiți și amestecați ceapa și usturoiul în bulion până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se toarnă restul de bulion și 1/2 cană de lapte și se amestecă în sare, piper negru, pătrunjel, condimente cu piper de lămâie, ienibahar și boia de ardei. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți căldura și lăsați să fiarbă timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De Lămâie
Piper Negru
Ienibahar
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Pătrunjel
Bulion
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Bateți împreună laptele rămas și făina până se omogenizează și bateți amestecul de lapte în amestecul de stoc fierbinte. Continuați să bateți continuu pentru a evita bulgări până când supa ajunge aproape la fierbere și se îngroașă.