Crema De Garbanzos (supă de piure de năut)

Crema De Garbanzos (supă de piure de năut)
Crema De Garbanzos (supă de piure de năut) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 486 calorii. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 161 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, chimen măcinat, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Crema de Lentejas (supă de linte în piure), Supă de năut (garbanzos) , și Piure de naut cu crutoane crocante (crema De Garbanzos Con Pan.

Instrucțiuni

1
Puneți o oală de supă medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați untul, ceapa, ceapa, usturoiul, chimenul măcinat, sarea și piperul. Gatiti pana cand ceapa este moale si translucida, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Chimen MăcinatChimen Măcinat
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Scurgeți și clătiți năutul și adăugați-le în oală cu bulionul de vită. Aduceți oala la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul la minim, acoperiți și gătiți la foc mic până când nautul este fraged aproximativ 2 hours.In un blender sau un robot de bucătărie, curățați supa în loturi, lăsând puțină textură și readuceți supa în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați smântâna grea și coriandrul tocat. Dacă supa este prea groasă, subțiați-o cu apă. Puneți supa în boluri și garnisiți fiecare castron cu naut și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista