Crema De Garbanzos (supă de piure de năut)

Crema De Garbanzos (supă de piure de năut) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 486 calorii. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 161 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, chimen măcinat, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Crema de Lentejas (supă de linte în piure), Supă de năut (garbanzos) , și Piure de naut cu crutoane crocante (crema De Garbanzos Con Pan.
Instrucțiuni
Puneți o oală de supă medie la foc mediu.
Adăugați untul, ceapa, ceapa, usturoiul, chimenul măcinat, sarea și piperul. Gatiti pana cand ceapa este moale si translucida, aproximativ 5 minute.
Scurgeți și clătiți năutul și adăugați-le în oală cu bulionul de vită. Aduceți oala la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul la minim, acoperiți și gătiți la foc mic până când nautul este fraged aproximativ 2 hours.In un blender sau un robot de bucătărie, curățați supa în loturi, lăsând puțină textură și readuceți supa în oală.
Adăugați smântâna grea și coriandrul tocat. Dacă supa este prea groasă, subțiați-o cu apă. Puneți supa în boluri și garnisiți fiecare castron cu naut și coriandru.