Crema De Ciocolata Torte
Dacă 72 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., crema de ciocolată Torte ar putea fi un remarcabil vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 289 calorii. Această rețetă servește 16. Dacă aveți la îndemână cacao de copt, frișcă grea, amestec de prăjituri cu ciocolată și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Tortă de migdale de ciocolată cu glazură de frișcă de ciocolată, Ciocolata Pecan Inghetata Torte, și Ciocolată Smântână Torte.
Instrucțiuni
Pregătiți și coaceți tortul conform instrucțiunilor pachetului, folosind două unse și făinoase 9-in. Tigăi rotunde de copt. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Într-un castron mare, bateți smântâna până începe să se îngroașe.
Adăugați zahărul cofetarilor; bateți până se formează vârfuri tari. Într-un alt castron, bateți crema de brânză și untul până se omogenizează. Bateți treptat zahărul, cacao și vanilia cofetarilor.
Tăiați fiecare tort orizontal în două straturi.
Așezați stratul inferior pe o farfurie de servire; deasupra cu o treime din frisca. Repetați straturile de două ori. Se acoperă cu stratul de tort rămas. Frost top cu amestec de brânză cremă. A se păstra la frigider.