Crema Catalana

Crema Catalana
Crema Catalana ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 206 calorii. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bețișoare de scorțișoară, amidon de porumb, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Crema Catalana, Catalană Custard / Cr Inktima Catalana, și Înghețată Sherry crema Catalanan cu smochine cu miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 10 (5 uncii) ramekins
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2
Într-o cratiță medie, aduceți laptele, coaja de portocală, bețișoarele de scorțișoară și sarea la fiert, apoi reduceți focul la minim și fierbeți timp de 3 minute pentru a infuza aromele. Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou cu 1 cană de zahăr până când sunt palide și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Bateți amidonul de porumb cu 1/2 cană de apă pentru a face o suspensie și bateți până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Scoateți și aruncați coaja de portocală și bețișoarele de scorțișoară din lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5
Amestecând constant, adăugați treptat laptele în amestecul de gălbenușuri de ou. Întoarceți amestecul în cratiță și aduceți la foc mic la foc mediu, amestecând constant pentru a se îngroșa, aproximativ 3 până la 5 minute. Se strecoară crema într-un bol mare și se amestecă vanilia. Împărțiți crema între 10 (5 uncii) ramekins și neteziți suprafețele. Răciți ușor cremele, apoi acoperiți ramekinele cu folia de plastic și refrigerați-le până când crema este rece, cel puțin 8 sau până la 24 de ore
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Pentru a servi crema catalana, presărați fiecare ramekin uniform cu 2 lingurițe de zahăr. Folosiți o torță de bucătărie pentru a topi și carameliza zahărul până se rumenesc și cruste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista