Cranberry-Whisky Sour Slush
Cranberry-Whisky Sour Slush ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 216 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Un amestec de Bourbon rezistent, apă, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 16 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Whisky Sour Slush, Whisky condimentat acru-amestec acru de casă, și Whisky Acru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1 1/2 căni de apă, zahăr și sare într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde; Cuptor cu microunde la maxim timp de 3 minute. Se amestecă până se dizolvă zahărul.
Combinați siropul de zahăr și merisoarele într-un blender; procesați până se omogenizează. Se strecoară amestecul printr-o sită căptușită cu un strat dublu de pânză de brânză peste un castron; apăsați amestecul pentru a extrage lichid. Aruncați solidele.
Combinați amestecul de afine, bourbonul și sucul de lămâie într-un castron sigur pentru congelator, amestecând bine. Congelați amestecul peste noapte sau până când este înghețat parțial. Răzuiți amestecul cu o furculiță până când este noroios; serviți imediat.