Cranberry Cognac Fleac
Reteta Cranberry Cognac fleac ar putea satisface pofta scoțian în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 717 calorii. Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lapte, sirop de coniac, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos De Afine Cu Coniac, Cognac Cranberry Orange Compus Unt, și Tort de afine cu susul în jos cu cremă de coniac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F și oale pentru unt. Linia de jos a fiecărei tigaie cu hârtie de ceară sau pergament și hârtie de unt. Tigăi de praf cu făină, eliminând excesul.
Bateți gălbenușurile, 1 1/2 căni de zahăr, lapte și vanilie într-un castron mare până se combină bine, apoi amestecați făina și sarea până se omogenizează. (Aluatul va fi gros.)
Bateți albușurile cu un mixer electric până când țin vârfuri moi. Cu mixerul la viteză mică, bateți treptat în restul de 3/4 cană de zahăr. Măriți viteza la mare și bateți până când albii dețin vârfuri rigide și lucioase.
Îndoiți aproximativ o treime din albi în aluat pentru a ușura, apoi pliați albii rămași ușor, dar bine.
Împărțiți aluatul între tigăi și răspândiți uniform. Rap tigăi pe o suprafață de lucru pentru a elibera orice bule de aer.
Coaceți, 1 tigaie la un moment dat, în mijlocul cuptorului până când tortul este auriu pal și începe să se micșoreze în jurul marginilor, 10 până la 11 minute pe tigaie. Răciți straturile complet în tigăi pe rafturi.
Slăbiți marginile a 1 strat de tort cu un cuțit.
Așezați o foaie de ceară sau hârtie pergament deasupra stratului și inversați pe un suport. Îndepărtați cu grijă hârtia din tort.
Așezați o nouă foaie de ceară sau hârtie pergament pe tortul inversat și reintroduceți pe suprafața de lucru, decojind hârtia care este acum deasupra. Repetați cu restul de 2 straturi.
Cu partea lungă a straturilor spre tine, înjumătățiți straturile vertical cu un cuțit zimțat.
Întindeți 1 jumătate din fiecare strat (3 din 6 jumătăți) cu gem de afine, apoi acoperiți cu jumătățile simple rămase.
Puneți fiecare" sandwich " transversal în benzi de 10 (71/2 - x 3/4-inch). Aranjați 1 bandă pe verticală într-un vas fleac cu o parte tăiată împotriva sticlei (vezi fotografia de mai jos), apoi tăiați banda la același nivel cu partea superioară a vasului. Folosind piesa tăiată ca ghid, tăiați benzile rămase pentru a se potrivi vasului, rezervând garnituri.
Periați benzi pe toate părțile cu sirop de coniac și fixați benzi strâns în jurul marginii vasului. (Dacă vasul dvs. este puțin mai mic în partea de jos decât în partea de sus, tăiați câteva benzi în jumătate în diagonală pentru a umple orice goluri.)
Ungeți garniturile cu sirop și aranjați o pătrime din ele în 1 strat în fundul vasului.
Se toarnă 1 cană cremă. Repetați stratificarea garniturilor și cremă pentru a umple vasul, terminând cu cremă. (Este posibil să aveți o cantitate mică de cremă rămasă.)
Periați partea superioară a benzilor în jurul marginii cu sirop. Acoperiți fleacul cu folie de plastic și răciți cel puțin 8 ore.
Bateți smântâna grea cu zahărul cofetarilor, coniacul și vanilia cu un mixer electric până când deține vârfuri moi.
Îndepărtați folia de plastic din fleac și cremă de movilă deasupra.
* Rezistați tentației de a coace mai mult de 1 strat de tort odată; straturile se vor coace extrem de neuniform.* Straturile de tort pot fi coapte cu 2 zile înainte de asamblare și răcite, înfășurate bine sau congelate până la 1 lună.* Trifle poate fi asamblat (înainte de topping cu cremă) cu până la 1 zi înainte și răcit, acoperit.