Cranberry-Apple Crisp cu fulgi de ovăz Streusel Topping

Cranberry-Apple Crisp cu fulgi de ovăz Streusel Topping
Cranberry-Apple Crisp cu fulgi de ovăz Streusel Topping ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 477 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, unt, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Crisp de mere-afine cu topping de Polenta Streusel, Easy Apple Crisp cu fulgi de ovăz Streusel, și Mere, pere, afine crocante cu topping de ghimbir.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul brun, ovăzul, făina și sarea într-un castron mare; aruncați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OvăzOvăz
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați unt și frecați cu vârful degetelor până când amestecul se reunește în aglomerări umede. Capac; se răcește în timp ce se pregătește umplutura. (Toppingul poate fi preparat cu 1 zi înainte; Păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
1
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci cu unt Generos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
CuptorCuptor
2
Combinați afine, mere, zahăr și suc de mere într-o oală mare și grea. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând des. Se fierbe până când merisoarele sunt fragede și sucurile se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MereSuc De Mere
AfineAfine
MărMăr
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Transferați umplutura în vasul pregătit.
4
Se presară topping peste.
5
Coaceți crocant până când umpleți bule groase și toppingul este crocant și maro auriu profund, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Lăsați să se răcească 10 minute.
7
Se servește cu înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista