Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați să încercați migdalele de afine. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 944 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, făină, turmeric și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Cherry Almond Crumble, Cherry Almond Crumble, și Pere și migdale se sfărâmă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: un vas de copt de 9 inci
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1
Încălziți untul în tigaie medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se adaugă perele și se sotează până când sunt ușor fragede și suculente, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
3
Adăugați 1/2 cană de zahăr și cuișoarele. Aruncați și scoateți de pe foc pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Suc De Lămâie, Opțional
4
Combinați restul de 1 cană de zahăr, sucul de lămâie, siropul și coaja de portocală și amestecați.
Adăugați afinele și aruncați pentru a acoperi fructele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
6
Încălziți o tigaie medie și adăugați amestecul de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Se sotează rapid, 3 până la 5 minute.
8
Combinați amestecurile de pere și afine într-un bol și lăsați-le deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Faceți toppingul: într-un bol mediu, combinați făina, zahărul, scorțișoara, ghimbirul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Se amestecă pentru a se amesteca. Lucrați untul cu degetele până când amestecul este grosier și oarecum umed. Untul nu trebuie să fie complet integrat, dar nici nu trebuie să existe bucăți mari. În ultimul moment, amestecați ușor migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
11
Asamblați fărâmița: aranjați fructele în vasul de copt și întindeți toppingul uniform peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
12
Așezați vasul în centrul cuptorului și coaceți timp de 30 până la 35 de minute. Fructul trebuie să fie fraged și să dea randament atunci când este străpuns cu vârful unui cuțit. Se lasă să se răcească ușor înainte de servire. Încingeți puțină coajă din lămâie deasupra sfărâmăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe
13
Se servește cu linguri de înghețată de vanilie acoperită cu portocală
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite
3 Bețișoare De Covrig
14
Garnisiți dacă doriți.
15
Aduceți 2 vase mici de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
16
Folosind un cuțit mic, curățați o singură bucată de piele din jurul "ecuatorului" (centrul) fiecărei portocale. Tăiați orice miez gros de pe interiorul fiecărei coajă, având grijă să rămână într-o singură bucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
17
Aruncați zestele în primul vas și fierbeți timp de 1 minut. Strângeți - le și aruncați-le în al doilea vas. Gatiti timp de 1 minut, strecurati-le si lasati-le deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
18
Într-un al treilea vas mic, aduceți zahărul, 2 căni de apă și turmericul la fiert. Scufundați zestele portocalii și gătiți la foc mare până când lichidul fierbe. Reduceți la foc mic și gătiți până când zestele sunt fragede, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turmeric
3 Bețișoare De Covrig
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
19
Scoateți zesturile pe o foaie de copt și lăsați-le să se răcească plat.