Cran-Ginger Granita
Cran-Ginger Granita necesită în jur 6 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 17 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 106 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Un amestec de băutură de suc de afine-mere, bere naturală de ghimbir, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cran-sos de afine cu ghimbir confiat, Jamaican și ghimbir Granita, și Lemongrass + Ghimbir Granita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1 cană de suc de afine-mere și zahăr într-un 2-qt. cratiță. Gatiti la foc mediu pana se dizolva zaharul.
Se ia de pe foc și se răcește complet.
Combina cran-sirop, restul de 2 cani suc de băutură, și ghimbir ale.
Se toarnă în 3 tăvi cu cuburi de gheață și se îngheață 1 1/2 ore sau până aproape înghețate.
Transferați cuburile într-un blender sau robot de bucătărie și pulsați până la slushy.
Turnați nămolul într-o tigaie de 13" x 9" și congelați 3 1/2 ore sau până la îngheț.
Pentru a servi, răzuiți granita în tigaie cu dinți de furculiță până la pufos. Lingurați în pahare de desert și serviți imediat.
* Natural ginger Ale are un gust intens gingery. Găsiți-l pe culoarul băuturilor răcoritoare sau cu bere, în special pe piețele de lux.