Cran-Apple Kuchen ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 331 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, untul, zahărul granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Apple Kuchen, Apple Kuchen, și Holiday Apple Kuchen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Ungeți tigaia de tort de 9 inci sau tigaia cu formă de arc cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
2
Într-un castron mare, amestecați 1 1/2 căni de făină, 1/3 cană de zahăr granulat și praful de copt cu biciul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Adăugați unt cubat rece; se taie cu blender de patiserie sau 2 cuțite până se formează firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Într-un castron mic, bateți 1 ou, apa și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se toarnă peste amestecul de făină și se amestecă până se umezește; amestecul va fi uscat. Frământați amestecul până când făina este încorporată și se formează aluat consistent. Apăsați aluatul în partea de jos și 1 1/2 inci în sus a tigaiei. La frigider 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Așezați nuci pecan, 1/2 cană zahăr granulat, 3 linguri făină și coaja de portocală în robotul de bucătărie prevăzut cu atașament cu lamă de oțel. Acoperiți; procesați până când nucile sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Coaja De Portocala
Nuci Pecan
Făină Pentru Toate Scopurile
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
7
Adăugați oul și untul înmuiat; procesați din nou până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ouă
8
Răspândiți amestecul peste crusta răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
9
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Într-un castron mediu, amestecați sosul de afine și sucul de portocale până când se combină bine și sosul de afine este slăbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine
Suc De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Se întinde peste amestecul de nuci, lăsând marginea de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Tăiați merele în sferturi și așezați-le cu miez în jos pe scândură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
13
Tăiați fante subțiri pe lungime în fiecare sfert de tăiere, dar nu prin partea cu miez. Aranjați sferturile de mere în jurul marginii exterioare a crustei de aluat, astfel încât acestea să se atingă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat
14
Coaceți aproximativ 1 oră sau până când crusta este ușor rumenită. Se răcește 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
15
Se presară cu zahăr pudră înainte de servire. A se păstra acoperit la frigider.