Cracklings de porc cu Salsa verde (Chicharrones en Salsa Verde)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cracklings de porc cu Salsa verde (Chicharrones en Salsa Verde). O porție conține 711 calorii, 53G de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 3. Pentru $3.11 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 28 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de ceapă, usturoi, frunze de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 65%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tacos cu carne de porc în sos verde (Tacos de cerdo en salsa verde), Salsa Verde Și Salsa Verde Guacamole, și Salsa Verde De Măsline Verde.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o cratiță mare și grea, așezați tomatillos, usturoiul, ceapa și 3 căni de apă la foc mediu-mare. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 15 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați legumele fierte într-un blender cu frunzele de coriandru și 1 linguriță de sare. Lăsați amestecul să se răcească înainte de a amesteca până se omogenizează. (Rezervați lichidul de gătit în cazul în care aveți nevoie de el pentru a subția sosul mai târziu.)
Încălziți uleiul într-o cratiță mare și grea la foc mediu.
Adăugați salsa tomatillo și gătiți până se reduce ușor și se îngroașă, aproximativ 20 de minute. Condimentați cu 1/2 linguriță de zahăr dacă tomatillo-urile sunt prea tarte. Condimentați cu puțină sare suplimentară, dacă este necesar.
Adăugați crăpăturile și amestecați până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Se transferă într-un castron de servire, se presară cu coriandru tocat și se servește cu tortilla caldă de porumb.
Nota bucătarului: cracklings de porc (chicharrones) sunt vândute în fiecare piață hispanică și în unele supermarketuri obișnuite. De fapt, le puteți găsi în majoritatea benzinăriilor, dar sunt vândute aproape la fel ca chipsurile de cartofi; într-o pungă mică ca gustare. Problema cu acestea este că acestea sunt peste condimentate și ambalate cu conservanți care nu le va lăsa să se înmoaie în mod corespunzător.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Summit-ul de Tir Cu Arcul Willamette Valley Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Summit-Ul De Tir Cu Arcul Valea Willamette Pinot Noir]()
Summit-Ul De Tir Cu Arcul Valea Willamette Pinot Noir
Foarte aromat, acest vin îmbină cu îndrăzneală o pereche de subapelări unice Willamette Valley sub un singur dop. Prezența sa se simte imediat sub forma unei arome parfumate și pătrunzătoare de fenicul, dud și anason uscat. Pe gust, Pinot Noir este ferm și viu, cu o abundență de note de mărăcini și sălbatice.Îmbinând eleganța dealurilor Dundee, mușchiul brut al dealurilor Eola-Amity și natura cu fructe întunecate a podgoriei Shea, acest vin simbolizează spiritul văii. Cu taninuri ușor ferme și o strălucire subiacentă, este un Pinot Noir plin, echilibrat și meritat deschis. Remarcabilul vintage 2018 celebrează echilibrul, textura și culoarea intensă, iar acest vin exprimă cu grijă toate cele de mai sus.