Crackers De Fermă
Crackers Farmhouse ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 74 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Un amestec de sare, apă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Morcovi De Fermă, Plăcintă Cu Mere La Fermă, și Omlete De Fermă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un castron mare; se amestecă cu biciul.
Tăiați în unt cu blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Adăugați 1/3 cană de apă și smântână; se amestecă pentru a forma un aluat rigid.
Rulați aluatul într-un pătrat de 13 inci pe o foaie de copt. Scorați aluatul în 16 pătrate egale. Pierce fiecare cracker cu o furculiță.
Coaceți la 300 timp de 45 de minute sau până când sunt crocante. Se răcește pe tigaie.