Cracker Candy

Cracker Candy
Cracker Candy ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 160 de calorii. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 36 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr brun, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Saltine Cracker Candy, Caramel Apple Cracker Bomboane, și Soda Cracker Bomboane De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. tapetați o tigaie de 10 inci de 15 inci cu folie antiaderentă sau hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Lay Saltines side-by – side peste partea de jos a pan-părți ating.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crackers De SareCrackers De Sare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Combinați untul și sarea într-o cratiță mare și aduceți la fierbere ușoară. Dacă untul este rece, lăsați-l să se topească înainte de a adăuga zahărul. Când amestecul începe să fiarbă, setați cronometrul timp de 3 minute și fierbeți, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
4
Se toarnă peste biscuiți și se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Ardei ArbolArdei Arbol
5
Coaceți în cuptor timp de 5 minute. Presărați rapid ciocolata peste bomboane fierbinți și lăsați să stea aproximativ 3 minute sau până când ciocolata începe să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Răspândiți ciocolata peste biscuiți, apoi presărați cu nuci. Notă: dacă ciocolata nu se topește suficient de repede pentru dvs., aruncați tigaia în cuptor pentru un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Pentru LegarePentru Legare
Ardei ArbolArdei Arbol
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Lăsați să se răcească la temperatura camerei timp de aproximativ o oră, apoi transferați la frigider pentru a se răci și a seta.
DificultateMediu
Gata În15 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista