Cracker Candy
Cracker Candy ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 160 de calorii. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 36 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr brun, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Saltine Cracker Candy, Caramel Apple Cracker Bomboane, și Soda Cracker Bomboane De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. tapetați o tigaie de 10 inci de 15 inci cu folie antiaderentă sau hârtie pergament.
Lay Saltines side-by – side peste partea de jos a pan-părți ating.
Combinați untul și sarea într-o cratiță mare și aduceți la fierbere ușoară. Dacă untul este rece, lăsați-l să se topească înainte de a adăuga zahărul. Când amestecul începe să fiarbă, setați cronometrul timp de 3 minute și fierbeți, amestecând constant.
Se toarnă peste biscuiți și se întinde uniform.
Coaceți în cuptor timp de 5 minute. Presărați rapid ciocolata peste bomboane fierbinți și lăsați să stea aproximativ 3 minute sau până când ciocolata începe să se topească.
Răspândiți ciocolata peste biscuiți, apoi presărați cu nuci. Notă: dacă ciocolata nu se topește suficient de repede pentru dvs., aruncați tigaia în cuptor pentru un minut.
Lăsați să se răcească la temperatura camerei timp de aproximativ o oră, apoi transferați la frigider pentru a se răci și a seta.