Cracked-Grâu Topknots
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Topknots de grâu crăpat. Această rețetă servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 142 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, sare de masă, albuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 534 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Miere Pâine Integrală De Grâu: Grâu Crăpat, Cereale De Grâu Crăpate, și Pâine De Grâu Crăpată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună apă fierbinte, bulgur și 1/2 linguriță sare de masă într-un castron mic și se lasă să stea până când bulgurul este fraged, aproximativ 40 de minute.
În timp ce bulgurul se înmoaie, încălziți laptele cu unt într-o cratiță mică la foc mic doar până când untul este topit.
Se amestecă drojdia, apa caldă și mierea într-un castron mare și se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute. (Dacă amestecul nu face spumă, începeți din nou cu drojdie nouă.)
Adăugați făină și restul de 2 1/2 lingurițe de sare de masă în amestecul de drojdie.
Scurgeți bulgurul într-o sită, apoi amestecați bulgurul și amestecul de lapte în amestecul de făină cu o lingură de lemn sau o spatulă de cauciuc până se formează un aluat lipicios.
Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată și frământați, prăfuind suprafața și mâinile cu suficientă făină pentru a împiedica aluatul să se lipească, până când aluatul este elastic și aproape neted, 6 până la 8 minute. Formați aluatul într-o bilă.
Puneți aluatul într-un castron mare cu ulei și întoarceți-l pentru a acoperi. Acoperiți vasul cu folie de plastic și un prosop de bucătărie și lăsați aluatul să crească într-un loc fără curenți la temperatura camerei calde până la dublare, 2 până la 2 1/2 ore.
Tapetați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Puneți aluatul în jos (nu frământați), apoi înjumătățiți.
Tăiați jumătate din aluat în 12 bucăți egale (păstrați restul pe jumătate acoperit cu folie de plastic).
Rulați fiecare bucată într-o frânghie lungă de 12 inci cu mâinile făinoase (suprafața făinii numai dacă aluatul este lipicios). Faceți o buclă cu fiecare frânghie, înfășurând-o în jurul degetelor unei mâini, apoi înnodați aluatul de două ori prin buclă, lăsând 1 capăt în centru deasupra și înfășurând capătul inferior sub.
Transferați pe o foaie de copt, aranjând rulourile la o distanță de 2 inci.
Faceți mai multe rulouri cu aluatul rămas, transferând pe a doua foaie. Acoperiți rulourile cu un prosop de bucătărie (nu o cârpă de pământ) și lăsați să crească într-un loc fără curenți la temperatura camerei calde până la dublarea, 1 până la 1 1/2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu rafturi în treimi superioare și inferioare.
Se spală rulourile cu ou și se presară cu sare de mare.
Coaceți rulourile, schimbând poziția foilor la jumătatea drumului, până se rumenesc, 20 până la 25 de minute în total.
Transferați rulourile într-un suport pentru a se răci cel puțin 20 de minute.
Rulourile sunt cele mai bune în ziua în care sunt făcute, dar pot fi congelate (se răcesc complet, apoi se înfășoară bine) 1 lună. Se decongelează, apoi se reîncălzește pe o foaie de copt într-un cuptor de 350 litri F până se încălzește, 5 până la 10 minute.