Crabmeat Fondue
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 88 calorii. Această rețetă pescatariană servește 12 și costă $1.34 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați pesmet panko, carne de crab, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolata Fondue & Swissmar Fonta Fondue Set Giveaway, Familie Fondue noapte {Fondue meu preferat + un Giveaway!}, și Cupa Crabmeat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Pulverizați un vas mic de copt de 6 x 9 inci cu spray de gătit antiaderent.
Combinați panko, brânza și pătrunjelul într-un castron mic.
Bateți crema de brânză într-un bol mare până când este complet netedă. Se amestecă maioneza, laptele, șalotul, arpagicul, sucul de lămâie, Worcestershire, muștarul, sarea și sosul fierbinte. Îndoiți ușor carnea de crab până când tocmai s-a amestecat. Se amestecă amestecul în vasul de copt și se presară cu amestecul panko.
Coaceți pe raftul superior până când toppingul se rumeneste și umplutura este fierbinte și Bulbuc, 35 de minute.
Serviți cu țelină sau alte crudite.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.