O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 88 calorii. Această rețetă pescatariană servește 12 și costă $1.34 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați pesmet panko, carne de crab, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolata Fondue & Swissmar Fonta Fondue Set Giveaway, Familie Fondue noapte {Fondue meu preferat + un Giveaway!}, și Cupa Crabmeat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Pulverizați un vas mic de copt de 6 x 9 inci cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Combinați panko, brânza și pătrunjelul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Bateți crema de brânză într-un bol mare până când este complet netedă. Se amestecă maioneza, laptele, șalotul, arpagicul, sucul de lămâie, Worcestershire, muștarul, sarea și sosul fierbinte. Îndoiți ușor carnea de crab până când tocmai s-a amestecat. Se amestecă amestecul în vasul de copt și se presară cu amestecul panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Crabmeat
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Coaceți pe raftul superior până când toppingul se rumeneste și umplutura este fierbinte și Bulbuc, 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Serviți cu țelină sau alte crudite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.