O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 88 calorii. Această rețetă pescatariană servește 12 și costă $1.34 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați pesmet panko, carne de crab, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolata Fondue & Swissmar Fonta Fondue Set Giveaway, Familie Fondue noapte {Fondue meu preferat + un Giveaway!}, și Cupa Crabmeat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Pulverizați un vas mic de copt de 6 x 9 inci cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați panko, brânza și pătrunjelul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Bateți crema de brânză într-un bol mare până când este complet netedă. Se amestecă maioneza, laptele, șalotul, arpagicul, sucul de lămâie, Worcestershire, muștarul, sarea și sosul fierbinte. Îndoiți ușor carnea de crab până când tocmai s-a amestecat. Se amestecă amestecul în vasul de copt și se presară cu amestecul panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Crabmeat
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Coaceți pe raftul superior până când toppingul se rumeneste și umplutura este fierbinte și Bulbuc, 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Serviți cu țelină sau alte crudite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.