Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 9 și costă $1.43 pe portie. O porție conține 57 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână oțet de orez, căței de usturoi, carne de crab și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Lemongrass crab & Scallop prăjituri cu un sos picant de castravete scufundare, Crab sărat (Crab copt cu pesmet și brânză), și Crab Rangoon (Wontons umplute cu Crab și cremă de brânză) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti găluște, așezați primele 4 ingrediente într-un robot de bucătărie; pulsează de 8 ori sau până se toacă mărunt.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați ghimbir, ulei, sare și scoici; pulsează de 4 ori sau până când scoicile sunt tocate mărunt. Se amestecă amestecul într-un castron mediu; adăugați carne de crab și ou, aruncând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Lucrând cu 1 piele gyoza la un moment dat (acoperiți pielea rămasă pentru a preveni uscarea), lingură aproximativ 1 lingură de umplere în centrul fiecărei piele. Adunați marginile pielii în jurul umpluturii; strângeți ușor pielea pentru a adera la umplutură, lăsând partea superioară a găluștei deschisă. Suprafață netedă de umplere cu spatele unei linguri înmuiate în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Așezați găluște pe o foaie de copt presărată cu amidon de porumb; acoperiți ușor cu un prosop umed pentru a preveni uscarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Căptușiți fiecare nivel al unui abur de bambus cu 2 niveluri (10 inci) cu 4 frunze de salată. Aranjați 9 găluște, la o distanță de 1 inch, peste salată în fiecare coș cu aburi. Stivați nivelurile și acoperiți cu capacul vaporului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu Aburi
6
Adăugați apă într-o tigaie mare la o adâncime de 1 inch; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Puneți vaporul în tigaie; găluște cu aburi 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Scoateți găluștele din abur.
9
Pentru a pregăti sosul, combinați zahărul și ingredientele rămase, amestecând cu un tel până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.