Crab Umplut Patiserie

Crab Umplut Patiserie
O porție conține 258 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,05 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână rulouri de cină semilună, cremă de brânză, hrean și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crab Rangoon (Wontons umplute cu Crab și cremă de brânză), Bourek (Produse De Patiserie Umplute Cu Carne), și Piroshki (O Patiserie Sărată, Umplută) pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista