Crab Tostadas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Crab Tostadas. Această rețetă face 8 porții cu 222 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $3.98 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. 70 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână jalapeincurbo, limes, maioneză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Încercați Crab Tostadas, Tostadas de Crab și avocado, și Crab Rangoon (Wontons umplute cu Crab și cremă de brânză) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți carnea de crab într-un castron. Alegeți-l cu degetele pentru a îndepărta orice cartilaj.
Adăugați uleiul, maioneza, ceapa, jalapeulincurbo, roșiile, coriandrul și coaja și sucul de lime în carnea de crab. Folosind o spatulă sau o lingură de cauciuc, pliați ușor (sau aruncați) toate ingredientele până se omogenizează bine. Condimentează bine cu sare și piper.
Acoperiți fiecare coajă de tostada cu câteva felii de avocado, puneți peste ea o porție generoasă de amestec de carne de crab și garnisiți cu o crenguță de coriandru.
Serviți fiecare cu o pană de var.
INGREDIENTSTostadas puteți cumpăra coji comerciale tostada sau vă puteți prăji. Cojile tostada comerciale sunt practic chipsuri mari de tortilla. Cumpărați marca preferată, dar încercați să găsiți tostadas care au o lățime de 6 până la 9 inci, rotunde și plate. Tehnici de casă Tostadas pentru a face tostadas de casă, cumpărați tortilla de porumb de 6 inci.
Se toarnă 2 centimetri de ulei într-o tigaie superficială și se încălzește la foc mediu-mare. Când uleiul este fierbinte, adăugați tortilele, pe rând, și prăjiți până se rumenesc pe ambele părți.
Scoateți din tigaie, așezați pe un vas căptușit cu un prosop de hârtie și presărați sare. Tomate De Însămânțare
Pentru a semăna roșii, tăiați roșia în sferturi pe lungime, apoi tăiați pulpa de semințe. Roșiile prune sunt cele mai bune pentru această rețetă, deoarece conțin mai puține semințe și mai puțină pulpă decât soiurile rotunde.Pregătirea în AVANSAMESTECUL de carne de crab poate fi făcut cu o zi înainte și refrigerat într-un recipient etanș.Sugestii de SERVIREÎN timp ce aceste tostadas fac un prim fel excelent, puteți face și altele mai mici, de dimensiuni mici, pentru a fi servite ca aperitive.O altă opțiune mai casual este să puneți amestecul de carne de crab într-un castron sau platou și să serviți tortilla alături, permițând oaspeților dvs. să-și facă propriile tostadas. În acest caz, tăiați avocado și pliați-l în amestecul de carne de crab.
Retipărit cu permisiunea de la pur și simplu Mexican de Lourdes Castro, noiembrie 2009 Ten Speed Press
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.