Crabii Elvețieni necesită în jur 22 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă pescatariană servește 30 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 57 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați rulouri de cină, castane de apă, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ham & Swiss Bites, Swiss ' n ' Crab Supper Pie, și Crab și Quiche elvețian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
2
Într-un castron mediu, amestecați carnea de crab, ceapa verde, brânza elvețiană, maioneza, sucul de lămâie și pudra de curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Crabmeat
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Cina separată se rotește în 3 bucăți fiecare. Puneți porții egale din amestecul de carne de crab pe bucățile de rulou. Sus cu castane de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Crabmeat
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit 10 până la 12 minute sau până se rumenesc și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
Crustacee în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca de la A La Z Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.