Crab Prăjit La Cuptor
Crabul prăjit în cuptor este un pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 63G de proteine, 57G de grăsime, și un total de 885 calorii. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, crabi dungeness, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Crab Dungeness Prăjit La Cuptor, Cremă fierbinte aragaz-Top Crab Dip pentru cuptor-mai puțin, și Broccoli Prăjit La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Crack crab rezervarea sucuri și tomalley. Pune deoparte.
Faceți sosul tomalley împingând tomalley - ul printr-o sită cu o lingură de lemn într-un vas mic.
Adăugați fulgii de chili, cimbru, usturoi și suc de lămâie.
Se amestecă sucurile de crab rezervate și se aduce la foc mic la foc mic. Dă-i o agitare rapidă finală și scoate tigaia de pe foc.
Se toarnă amestecul tomalley într-un vas mic de amestecare și se lasă să se răcească. (Începeți să prăjiți crabul odată ce sosul tomalley se răcește.) De îndată ce sosul tomalley se simte călduț la atingere, adăugați maioneza sau aioli împreună cu sarea și piperul. Gustați și adăugați mai multă sare, piper sau cimbru, dacă doriți.
Puneți un suport în treimea mijlocie sau inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Pe aragaz, într-o tigaie sau o caserolă mare rezistentă la cuptor, încălziți untul, uleiul de măsline, usturoiul, cimbrul și coaja de lămâie la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați bucăți de crab și condimentați cu sare, piper, după gust și amestecați bine.
Puneți tigaia în cuptor și gătiți până când crabul este fierbinte pe tot parcursul și usturoiul este maro auriu. (Urmăriți cu atenție; crabul se încălzește foarte repede și la 500 de grade F usturoiul poate arde ușor.)
Scoateți crabul din cuptor, stropiți cu 4 linguri de suc de lămâie și împrăștiați pătrunjelul deasupra.
Pentru a servi, stivați crabul pe un platou și stropiți cu sosul tomalley sau serviți sosul tomalley într-un castron mic și permiteți oaspeților dvs. să se ajute singuri.
Încingeți platoul cu pene de lămâie și felii de pâine prăjită cu usturoi.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care îl puteți încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi Meyer coapte. Simt gura este clare și reținut cu mineralitate clar și puritatea de fructe. Bogat, elegant și frumos echilibrat.