Crab Portobellos umplute și verde îmbrăcat cu citrice-muștar

Crab Portobellos umplute și verde îmbrăcat cu citrice-muștar
Crab Portobellos umplute și verde îmbrăcat citrice-muștar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $ 4.06 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 508 calorii. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ulei de măsline, sare și piper, țelină din inima tulpinii și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Miere de muștar îmbrăcat verde cu mere și pere, Portobellos Umplute Cu Crab, și Portobellos Umplute Cu Crab pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie la grătar sau o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se toarnă ulei de măsline extravirgin într-un vas mic. Folosind o perie de patiserie, acoperiți capacele de ciuperci cu ulei. Grătați 10 minute, până se înmoaie și condimentați cu amestec de condimente la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
6 Ghimbir, Mărunțiți Fin6 Ghimbir, Mărunțiți Fin
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Între timp, preîncălziți o tigaie medie la foc mediu până la mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați uleiul de măsline extravirgin rămas în tigaie-rămas de la periajul capacelor de ciuperci-în tigaie și combinați cu 2 linguri de unt. Se topește untul în ulei și se adaugă frunza de dafin și legumele tocate, se condimentează cu sare și piper și se fierbe crab condimente sau, condimente de păsări de curte și boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Crab Se Fierbe CondimenteCrab Se Fierbe Condimente
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se sotează până când legumele sunt fragede, aproximativ 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
6
Adăugați sos fierbinte la legume. Treceți degetele prin crab pentru a vă asigura că nu există bucăți de coajă în carne. Împărțiți carnea de crab cu vârful degetelor și amestecați în legume. Pâine prăjită cu unt cu restul de 1 lingură de unt tăiat cubulețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
CrabiCrabi
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Adăugați pâine prăjită la legume și umeziți umplutura cu bulion de pui. Reglați condimentele. Top capace portobello fierte cu umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
8
Garnisiți cu pătrunjel tocat și serviți de-a lungul verdeturilor laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
VerziiVerzii
9
Se toarnă salata într-un castron. Într-un castron mai mic, combinați cașul de lămâie cu oțet și muștar folosind un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Bateți în ulei într-un flux lent și condimentați pansamentul cu sare și piper, după gustul dumneavoastră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista