Crab Portobellos umplute și verde îmbrăcat cu citrice-muștar
Crab Portobellos umplute și verde îmbrăcat citrice-muștar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $ 4.06 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 508 calorii. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ulei de măsline, sare și piper, țelină din inima tulpinii și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Miere de muștar îmbrăcat verde cu mere și pere, Portobellos Umplute Cu Crab, și Portobellos Umplute Cu Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie la grătar sau o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Roșii Feliate, Opțional
2
Se toarnă ulei de măsline extravirgin într-un vas mic. Folosind o perie de patiserie, acoperiți capacele de ciuperci cu ulei. Grătați 10 minute, până se înmoaie și condimentați cu amestec de condimente la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
6 Ghimbir, Mărunțiți Fin
1 Cană De șalote, Tocate
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Între timp, preîncălziți o tigaie medie la foc mediu până la mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați uleiul de măsline extravirgin rămas în tigaie-rămas de la periajul capacelor de ciuperci-în tigaie și combinați cu 2 linguri de unt. Se topește untul în ulei și se adaugă frunza de dafin și legumele tocate, se condimentează cu sare și piper și se fierbe crab condimente sau, condimente de păsări de curte și boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Crab Se Fierbe Condimente
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
1 Cană De șalote, Tocate
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Se sotează până când legumele sunt fragede, aproximativ 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6
Adăugați sos fierbinte la legume. Treceți degetele prin crab pentru a vă asigura că nu există bucăți de coajă în carne. Împărțiți carnea de crab cu vârful degetelor și amestecați în legume. Pâine prăjită cu unt cu restul de 1 lingură de unt tăiat cubulețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Crabi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Apă Pentru A Permite
7
Adăugați pâine prăjită la legume și umeziți umplutura cu bulion de pui. Reglați condimentele. Top capace portobello fierte cu umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
8
Garnisiți cu pătrunjel tocat și serviți de-a lungul verdeturilor laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Verzii
9
Se toarnă salata într-un castron. Într-un castron mai mic, combinați cașul de lămâie cu oțet și muștar folosind un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
Cheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Bateți în ulei într-un flux lent și condimentați pansamentul cu sare și piper, după gustul dumneavoastră.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Chardonnay de la A La Z cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.