Crab Dungeness crăpat răcit cu unt de sare de mare și maioneză de ghimbir

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Crabul Dungeness crăpat răcit cu unt de sare de mare și maioneză de ghimbir ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $ 9.05 pe portie, această rețetă acoperă 60% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 198g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 990 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de frunze de dafin, crabi vii dungeness, unt de sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, care este super. Rețete similare includ Bisque De Mazăre Dulce Răcită Cu Crab Dungeness Și Mentă, Crab Crăpat Cu Maioneză De Hrean, și Crab Dungeness Aburit În Șampanie Și Unt.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un ceainic foarte mare sau oală de supă; aduceți la fierbere la foc mare.
Adăugați crabi; acoperiți și fierbeți 12 până la 15 minute sau până când crabii devin roșii aprinse. Clătiți rapid crabii cu apă rece; se scurge bine și se răcește.
Scoateți coaja superioară din crabi; rezervă pentru garnitură, dacă se dorește. Curățați crabii, îndepărtând branhiile gri și părțile gurii; rupe în jumătate. Acoperiți și răciți.
Se servește cu pene de lămâie, unt de sare de mare și maioneză de ghimbir.
Notă: Dacă nu sunteți sigur că crabii sunt gata, scoateți o coajă de sus și priviți carnea; ar trebui să fie albă și opacă, nu translucidă.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Lapis luna Chardonnay cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.