Crab Diavol
Această rețetă servește 8 și costă 2,33 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 173 calorii. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian și דל פחמימות, dieta. Mergeți la magazin și ridicați țelină, sherry uscat mediu, cum ar fi amontillado, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Crab Diavol, Dip De Crab Diavol, și Crab Diavol.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Topiți untul într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi gătiți ceapa și țelina, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc și se răcește.
Aruncați ușor crabul cu suc de lămâie.
Zdrobiți grosolan săratele cu mâinile într-un castron mare. Se amestecă amestecul de ceapă, Sherry, cayenne și sare, apoi se pliază în crab.
Împărțiți între cojile de scoici și coaceți în mijlocul cuptorului până se rumenesc ușor, aproximativ 20 de minute.
* Folosim marca Outerbridge, din Bermuda. Disponibil la magazinele de produse alimentare de specialitate și de la 441-296-4451 sau outerbridge.com.
** Disponibil la Bridge Kitchenware (800-274-3435).
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Chardonnay GEN5. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.