Crab cu coajă moale cu sos de unt de citrice-șofran
Crabul cu coajă moale cu sos de unt de citrice-șofran necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 489 calorii, 8g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel proaspăt, suc de portocale, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Sandvișuri De Crab Cu Carapace Moi, Cu Salsa De Roșii, Crab cu coajă moale cu crustă Panko cu sos Ponzu de ghimbir, și Crabi cu coajă moale sote de Sheila cu sos de unt de lămâie.
Instrucțiuni
1
Aduceți sucul de portocale și următoarele 3 ingrediente la fiert într-o cratiță medie; se fierbe la foc mediu-mare până se reduce la aproximativ 1/2 cană. Reduceți căldura la minim; bateți în unt, câte 1 bucată, până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Se ia de pe foc; se amestecă chervil, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chervil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Dragați crabii în făină doar până când sunt acoperiți ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
4
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Când uleiul este fierbinte, adăugați jumătate din crabi, cu partea de sus în jos; saut 2 până la 3 minute pe parte, până devine auriu, adăugând mai mult ulei, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scurgeți crabii pe prosoape de hârtie, apoi transferați pe o foaie de copt într-un cuptor de 200 pentru a se încălzi. Repetați cu uleiul rămas și crabii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Serviți crabi cu sparanghel și cuscus; stropiți cu sosul de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Cup. Ceapă Tocată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
7
"A spus cineva citrus-șofran? Sună ca un șablon clasic pentru Sauvignon Blanc. În comparație cu versiunile ușoare, slabe din Franța, Artesa Sauvignon Blanc Reserve (25 USD), la fel ca multe versiuni americane, tinde să aibă un pic mai cremoasă, care se împerechează bine cu crabul bogat sotat. Dar va avea, de asemenea, o mulțime de plante caracteristice strugurilor-o potrivire satisfăcătoare cu sparanghelul, al cărui gust neobișnuit îl face adesea un copil problemă pentru vin."- Mark Oldman
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sauvignon Blanc
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe