Crab cald și Anghinare Dip cu pâine franceză

Crab cald și Anghinare Dip cu pâine franceză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați crabul cald și anghinarea cu pâine franceză. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 284 calorii. Această rețetă pescatariană servește 8 și costă $1.36 pe portie. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Dacă aveți migdale, frunze de cimbru, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Anghinare Crab Dip, Slow-aragaz cald anghinare și Crab Dip, și Toate într-o baie caldă de pâine de anghinare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mediu, combinați maioneza, sucul de lămâie, anghinarea, crabul, parmezanul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
CrabiCrabi
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă într-un vas de gratin mediu uns.
4
Se presară cu migdale și se coace până se rumenesc și se fierbe, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scor baguette 1 în. adânc peste pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
6
Combinați uleiul și ierburile și periați peste pâine, asigurându-vă că lăsați uleiul să se înmoaie în tăieturi. Toast în cuptor pe o foaie de copt timp de 5 minute înainte de servire cu baie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin ai putea încerca este Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista