Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 488 calorii, 20g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 3,75 USD pe porție. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Dacă aveți la îndemână avocado, semințe de susan, nori și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de mango și Avocado de Crab, Salată de Crab cu Avocado și Mango, și Mango Crab Tower cu Avocado.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: Bambus sushi mat
2
* Pot fi găsite la piețele asiatice de specialitate
3
Sugestie de servire: wasabi, ghimbir dulce ales, sos de soia
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Wasabi
4
Într-un castron mediu, amestecați carnea de crab, maioneza, sucul de lămâie și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Crabmeat
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Așezați o bucată de folie de plastic pe covorul de sushi. Folosind degetele ude, întindeți 1 1/4 căni de orez uniform pe folia de plastic pentru a forma un dreptunghi puțin mai mic decât covorul de sushi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
Mazăre Goya®
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Puneți o foaie de nori peste orez. Aranjați 1/4 din amestecul de crab de-a lungul centrului nori, lăsând o margine de 2 inci în partea de sus. Topiți amestecul de crab cu 1/4 din feliile de avocado, 1/4 din feliile de mango și 1/4 din feliile de ardei gras roșu. Folosind covorul de sushi ca ghid, pliați orezul peste umplutură și rotiți-l într-un cilindru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Felii De Avocado
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Crabi
Nori
Mazăre Goya®
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
7
Scoateți folia de plastic. Repetați cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
8
Presărați fiecare rulou cu semințele de susan negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan Negru
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
9
Pentru a servi, folosind un cuțit ascuțit și umed, feliați fiecare cilindru în 6 bucăți (udați din nou cuțitul după fiecare felie). Aranjați rulourile de crab pe un platou de servire și serviți cu wasabi, ghimbir murat dulce și sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Murat
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Wasabi
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
10
* Pot fi găsite la piețele asiatice de specialitate
11
Așezați orezul și apa într-o cratiță medie la foc mare. Aduceți amestecul la fierbere. Acoperiți tigaia și reduceți focul la minim. Se fierbe timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Roșii Feliate, Opțional
12
Presărați oțetul peste orez și amestecați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Mazăre Goya®
13
Transferați orezul gătit pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament. Lăsați orezul să se răcească complet înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Aubert Lauren Vineyard Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 139 de dolari pe sticlă.