Crab albastru și somon Griddle tort cu somon afumat și prăjită serrano Chile zară sos
Crab albastru și somon Griddle tort cu somon afumat și prăjită serrano Chile zară sos necesită în jurul valorii de 55 minute de la început până la sfârșit. Pentru $11.75 pe portie, această rețetă acoperă 54% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 975 calorii, 93G de proteine, și 57G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână apă, smântână, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Somon cu sos de Chile-Mango prăjit, Somon cu Cilantro și Serrano Aioli prăjit, și Somon afumat fierbinte cu o uimitoare Salsa Chile.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele într-un castron mic, condimentați cu sare și piper și refrigerați cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
1
Puneți somonul într-o cratiță mică. Acoperiți cu apă și adăugați ingredientele rămase. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 8 până la 10 minute, până când tocmai ați fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Se lasă să se răcească și se fulgi cu o furculiță.
1
Așezați somonul sub formă de fulgi și crabul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați maioneză, muștar, hrean, ceapă roșie, usturoi și amestecați până se combină. Îndoiți albușurile de ou, apoi ingredientele rămase și condimentați cu sare și piper
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Încălziți 2 linguri de ulei de canola într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați 1/4 cană de bătut pentru fiecare tort și aplatizați ușor.
5
Se sotează pe fiecare parte timp de 2 până la 3 minute sau până se rumenesc. Topiți fiecare clătită cu câteva felii de somon afumat și stropiți cu sos prăjit de usturoi-zară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Somon Afumat
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Garnisiți cu arpagic și cilantro și ardei roșu tocat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Kg Tortillas De Maíz
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Lapis luna Chardonnay cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.