Crab albastru și somon Griddle tort cu somon afumat și prăjită serrano Chile zară sos

Crab albastru și somon Griddle tort cu somon afumat și prăjită serrano Chile zară sos
Crab albastru și somon Griddle tort cu somon afumat și prăjită serrano Chile zară sos necesită în jurul valorii de 55 minute de la început până la sfârșit. Pentru $11.75 pe portie, această rețetă acoperă 54% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 975 calorii, 93G de proteine, și 57G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână apă, smântână, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Somon cu sos de Chile-Mango prăjit, Somon cu Cilantro și Serrano Aioli prăjit, și Somon afumat fierbinte cu o uimitoare Salsa Chile.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron mic, condimentați cu sare și piper și refrigerați cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1
Puneți somonul într-o cratiță mică. Acoperiți cu apă și adăugați ingredientele rămase. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 8 până la 10 minute, până când tocmai ați fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se lasă să se răcească și se fulgi cu o furculiță.
1
Așezați somonul sub formă de fulgi și crabul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați maioneză, muștar, hrean, ceapă roșie, usturoi și amestecați până se combină. Îndoiți albușurile de ou, apoi ingredientele rămase și condimentați cu sare și piper
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
3
Încălziți 2 linguri de ulei de canola într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați 1/4 cană de bătut pentru fiecare tort și aplatizați ușor.
5
Se sotează pe fiecare parte timp de 2 până la 3 minute sau până se rumenesc. Topiți fiecare clătită cu câteva felii de somon afumat și stropiți cu sos prăjit de usturoi-zară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Somon AfumatSomon Afumat
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Garnisiți cu arpagic și cilantro și ardei roșu tocat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Lapis luna Chardonnay cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate69
Revista