CR Ampercarpes Suzette

CR Ampercarpes Suzette
CR amperpes Suzette este o vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 831 calorii, 10g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $ 4.34 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de coajă de portocală, coniac, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de SippitySup. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Crepes Suzette, CR Ampercarpes Suzette, și Crepes Suzette pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună făina și sarea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Bateți împreună ouăle și zahărul într-un castron mare până devin palide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se amestecă în 1 cană de lapte, 1 T lichior de portocale, vanilie și coajă de portocală și făină până se combină. Dacă amestecul este prea gros, adăugați laptele rămas până când se obține o consistență subțire. Acoperiți și refrigerați aluatul timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Încălziți o tigaie sau o tigaie de crep de 8 inci la foc mediu timp de aproximativ 1 minut. Acoperiți suprafața tigaiei cu unt clarificat până când devine fierbinte. Puneți niște aluat pe mijlocul tăvii de crep și începeți imediat să rotiți tigaia pentru a distribui aluatul pe suprafață. Gatiti timp de 45 pana la 60 de secunde sau pana se rumenesc usor. Întoarceți și gătiți cealaltă parte timp de 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt ClarificatUnt Clarificat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
PolonicPolonic
5
Scoateți pe o farfurie și repetați cu aluatul rămas.Sos: într-o tigaie mare la foc mare, aduceți sucul de portocale la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați zahărul și coaja, reduceți focul la foc mic și gătiți până când zahărul s-a topit și amestecul este ușor redus, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
7
Se ia de pe foc și se adaugă lichiorul de portocale rămas și secțiunile de portocale. Pune deoparte. Lucrând în loturi, lingurați aproximativ 1 lingură de marmeladă pe centrul a 1 Cr approppe, răspândind-o pentru a acoperi aproape întreaga suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
MarmeladăMarmeladă
8
Rulați CR appromppe într-un cilindru și transferați-l într-un platou mare de servire cald. Repetați cu restul de CR amperpes.Lingură pe unele dintre secțiunile portocalii și o picătură bună de sos. Acest fel de mâncare este adesea servit în flăcări (flambe). Pentru a aprinde (în condiții de siguranță) se presara un pic de zahăr peste CR amperpes, sos și felii de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
CrepeCrepe
SosSos
ZahărZahăr
RolaRola
9
Se toarnă aproximativ cupa de coniac de la calibru peste partea de sus a CR apporpes, apoi se toarnă o altă ceașcă de la diametru într-o oală rezistentă la căldură. Folosind o lumină de chibrit, suprafața coniacului din oală și stropiți-o pe platoul CR appromppe, aprinzându-l și el. Nu turnați niciodată direct din sticlă, deoarece poate fi periculos. Lingurați lichidul în flăcări peste și în jurul CR apperpes până când flacăra dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConiacConiac
CrepeCrepe
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
10
Serviți 2 CR amperpes de persoană cu înghețata opțională pe lateral. Se acoperă cu înghețată opțională de vanilie și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
CrepeCrepe

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur
Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur
Chinculteau Jalousie Beaulieu este un vin fin, cu un nas elegant, marcat de fructe roșii și condimente. Palatul are o textură cărnoasă și taninuri fine.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Revista