CR Ampercarpes Suzette
CR amperpes Suzette este o vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 831 calorii, 10g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $ 4.34 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de coajă de portocală, coniac, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de SippitySup. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Crepes Suzette, CR Ampercarpes Suzette, și Crepes Suzette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună făina și sarea într-un castron mediu.
Bateți împreună ouăle și zahărul într-un castron mare până devin palide.
Se amestecă în 1 cană de lapte, 1 T lichior de portocale, vanilie și coajă de portocală și făină până se combină. Dacă amestecul este prea gros, adăugați laptele rămas până când se obține o consistență subțire. Acoperiți și refrigerați aluatul timp de 30 de minute.
Încălziți o tigaie sau o tigaie de crep de 8 inci la foc mediu timp de aproximativ 1 minut. Acoperiți suprafața tigaiei cu unt clarificat până când devine fierbinte. Puneți niște aluat pe mijlocul tăvii de crep și începeți imediat să rotiți tigaia pentru a distribui aluatul pe suprafață. Gatiti timp de 45 pana la 60 de secunde sau pana se rumenesc usor. Întoarceți și gătiți cealaltă parte timp de 20 de secunde.
Scoateți pe o farfurie și repetați cu aluatul rămas.Sos: într-o tigaie mare la foc mare, aduceți sucul de portocale la fierbere.
Adăugați zahărul și coaja, reduceți focul la foc mic și gătiți până când zahărul s-a topit și amestecul este ușor redus, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se adaugă lichiorul de portocale rămas și secțiunile de portocale. Pune deoparte. Lucrând în loturi, lingurați aproximativ 1 lingură de marmeladă pe centrul a 1 Cr approppe, răspândind-o pentru a acoperi aproape întreaga suprafață.
Rulați CR appromppe într-un cilindru și transferați-l într-un platou mare de servire cald. Repetați cu restul de CR amperpes.Lingură pe unele dintre secțiunile portocalii și o picătură bună de sos. Acest fel de mâncare este adesea servit în flăcări (flambe). Pentru a aprinde (în condiții de siguranță) se presara un pic de zahăr peste CR amperpes, sos și felii de portocale.
Se toarnă aproximativ cupa de coniac de la calibru peste partea de sus a CR apporpes, apoi se toarnă o altă ceașcă de la diametru într-o oală rezistentă la căldură. Folosind o lumină de chibrit, suprafața coniacului din oală și stropiți-o pe platoul CR appromppe, aprinzându-l și el. Nu turnați niciodată direct din sticlă, deoarece poate fi periculos. Lingurați lichidul în flăcări peste și în jurul CR apperpes până când flacăra dispare.
Serviți 2 CR amperpes de persoană cu înghețata opțională pe lateral. Se acoperă cu înghețată opțională de vanilie și se servește imediat.