Coș De Biscuiți Pentru Aperitive
Coșul de Cracker pentru aperitive necesită aproximativ 2 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 94 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 36. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 279 calorii, 11g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un amestec de castron rezistent la cuptor, brânză și fructe, făină de aur și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Cracker Barrel ou într-un coș, Ham ' n ' Florets într-un coș, și Coș De Bezea.
Instrucțiuni
Se amestecă făina, făina de porumb, sarea și apa până se omogenizează. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră, dar nu mai mult de 12 ore.
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați în afara vasului cu spray de gătit; așezați cu susul în jos în tigaie de 15x10x1 inci. Formați aluatul în 2 bile.
Rulați fiecare bilă pe o suprafață ușor făinată cu sucitor până la 1/8 inch grosime.
Se presară cu semințe de susan; rulați ușor semințele în aluat. Formați 1 aluat, cu semințele în jos, peste bol, plisând dacă este necesar.
Așezați aluatul rămas pentru pâinea cracker, cu semințele în sus, pe foaia de biscuiți tapetată cu hârtie pergament de gătit.
Coaceți coșul 8 până la 12 minute sau până se rumenesc; scoateți din cuptor. Setați controlul cuptorului la fiert. Se fierbe aluatul pentru pâine cracker cu top 6 până la 8 inci de la căldură 3 până la 5 minute; întoarceți-vă și fierbeți cu 3 până la 5 minute mai mult sau până se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Scoateți coșul din vas. Rupeți pâinea de cracker în bucăți. Umpleți coșul cu pâine și brânzeturi.