Cozido

Cozido
Cozido ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71G de proteine, 56G de grăsime, și un total de 876 calorii. Pentru $ 4.77 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cartofi dulci, cârnați salpicao, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varză Care Are Gust De Desert! ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt .

Instrucțiuni

1
Puneți toată carnea (friptura de flanc până la slănină) într-o oală mare, acoperiți cu apă și aduceți la fierbere; îndepărtați toate gunoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați sare, boabe de piper, ceapă, usturoi, pătrunjel (2 crenguțe de mentă proaspătă pot fi înlocuite dacă doriți), foi de dafin și cuișoare; reduceți focul la mediu-mic, acoperiți oala și fierbeți timp de aproximativ 90 de minute; testați cârnații după aproximativ 40 de minute, totuși, și îndepărtați-le (păstrați-le calde) imediat ce sunt fierte.Testați carnea rămasă în timpul echilibrului timpului de gătit, deoarece nu toată carnea poate avea nevoie de cele 90 de minute de timp de gătit; păstrați carnea caldă când scoateți din oală.Continuați să îndepărtați gunoiul pe măsură ce amestecul gătește și îndepărtați și orice grăsime vizibilă.Când toată carnea a fost îndepărtată, adăugați cartofii dulci, Napul, varza, morcovii și verdele (dacă bulionul s-a redus prea mult, adăugați apă pentru a vă asigura că legumele sunt acoperite); gustați și adăugați puțină sare dacă este necesar.La foc mediu-mic, gătiți legumele, acoperite, timp de aproximativ 20 de minute sau până când sunt fragede atunci când sunt testate; dacă unele legume gătesc mai repede decât celelalte, îndepărtați-le și păstrați-le calde.Când toate legumele sunt fierte, tăiați atât carnea, cât și legumele în bucăți de dimensiuni de servire și așezați-le pe farfurii individuale de supă; stropiți bulionul (este posibil să nu le folosiți pe toate) și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
NapNap
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista