Cozido

Cozido
Cozido ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71G de proteine, 56G de grăsime, și un total de 876 calorii. Pentru $ 4.77 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cartofi dulci, cârnați salpicao, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varză Care Are Gust De Desert! ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt .

Instrucțiuni

1
Puneți toată carnea (friptura de flanc până la slănină) într-o oală mare, acoperiți cu apă și aduceți la fierbere; îndepărtați toate gunoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați sare, boabe de piper, ceapă, usturoi, pătrunjel (2 crenguțe de mentă proaspătă pot fi înlocuite dacă doriți), foi de dafin și cuișoare; reduceți focul la mediu-mic, acoperiți oala și fierbeți timp de aproximativ 90 de minute; testați cârnații după aproximativ 40 de minute, totuși, și îndepărtați-le (păstrați-le calde) imediat ce sunt fierte.Testați carnea rămasă în timpul echilibrului timpului de gătit, deoarece nu toată carnea poate avea nevoie de cele 90 de minute de timp de gătit; păstrați carnea caldă când scoateți din oală.Continuați să îndepărtați gunoiul pe măsură ce amestecul gătește și îndepărtați și orice grăsime vizibilă.Când toată carnea a fost îndepărtată, adăugați cartofii dulci, Napul, varza, morcovii și verdele (dacă bulionul s-a redus prea mult, adăugați apă pentru a vă asigura că legumele sunt acoperite); gustați și adăugați puțină sare dacă este necesar.La foc mediu-mic, gătiți legumele, acoperite, timp de aproximativ 20 de minute sau până când sunt fragede atunci când sunt testate; dacă unele legume gătesc mai repede decât celelalte, îndepărtați-le și păstrați-le calde.Când toate legumele sunt fierte, tăiați atât carnea, cât și legumele în bucăți de dimensiuni de servire și așezați-le pe farfurii individuale de supă; stropiți bulionul (este posibil să nu le folosiți pe toate) și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
NapNap
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista