Cozido ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71G de proteine, 56G de grăsime, și un total de 876 calorii. Pentru $ 4.77 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cartofi dulci, cârnați salpicao, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varză Care Are Gust De Desert! ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt .
Instrucțiuni
1
Puneți toată carnea (friptura de flanc până la slănină) într-o oală mare, acoperiți cu apă și aduceți la fierbere; îndepărtați toate gunoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Flanc
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați sare, boabe de piper, ceapă, usturoi, pătrunjel (2 crenguțe de mentă proaspătă pot fi înlocuite dacă doriți), foi de dafin și cuișoare; reduceți focul la mediu-mic, acoperiți oala și fierbeți timp de aproximativ 90 de minute; testați cârnații după aproximativ 40 de minute, totuși, și îndepărtați-le (păstrați-le calde) imediat ce sunt fierte.Testați carnea rămasă în timpul echilibrului timpului de gătit, deoarece nu toată carnea poate avea nevoie de cele 90 de minute de timp de gătit; păstrați carnea caldă când scoateți din oală.Continuați să îndepărtați gunoiul pe măsură ce amestecul gătește și îndepărtați și orice grăsime vizibilă.Când toată carnea a fost îndepărtată, adăugați cartofii dulci, Napul, varza, morcovii și verdele (dacă bulionul s-a redus prea mult, adăugați apă pentru a vă asigura că legumele sunt acoperite); gustați și adăugați puțină sare dacă este necesar.La foc mediu-mic, gătiți legumele, acoperite, timp de aproximativ 20 de minute sau până când sunt fragede atunci când sunt testate; dacă unele legume gătesc mai repede decât celelalte, îndepărtați-le și păstrați-le calde.Când toate legumele sunt fierte, tăiați atât carnea, cât și legumele în bucăți de dimensiuni de servire și așezați-le pe farfurii individuale de supă; stropiți bulionul (este posibil să nu le folosiți pe toate) și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Mentă Proaspătă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
(rezervati 1 Lingura)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Nap
1-1/2 Cană Supă De Pui
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura