Cozi De Vițel Fierte Cu Vin
Gambele de vițel fierte cu vin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $13.99 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 93G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 771 calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați crenguță de salvie, șalotă, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Gambe De Vițel Fierte, Cozi de vițel fierte cu fasole Romano, și Osso Buco (Gambe De Vițel Fierte) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Încălziți uleiul într-o caserolă mare din fontă emailată. Condimentați cojile de vițel cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se rumenesc bine, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o farfurie.
Adăugați slănina și untul în caserolă și gătiți la foc mic până când grăsimea de slănină a fost redată, aproximativ 3 minute.
Adăugați ceapa, morcovul, țelina, șalota și usturoiul și gătiți, amestecând, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute. Creșteți căldura până la moderat și bateți făina. Gatiti, amestecand, timp de 2 minute. Bateți treptat vinul și fierbeți timp de 4 minute.
Adăugați stocul și aduceți la fierbere.
Întoarceți gambele de vițel în caserolă și adăugați frunzele de dafin, cimbru și salvie. Condimentează ușor cu sare și piper. Acoperiți și coaceți timp de 2 ore sau până când vițelul este foarte fraged.
Transferați gambele pe o farfurie și acoperiți-le cu folie pentru a se încălzi. Creșteți temperatura cuptorului la 50
Deasupra aragazului, fierbeți lichidul de gătit până când este foarte aromat, aproximativ 12 minute. Se strecoară într-o cratiță medie și se îndepărtează grăsimea de pe suprafață. Condimentează sosul cu sare și piper.
Înmuiați fiecare coadă de vițel în sos și așezați-o pe o foaie de copt. Prăjiți gambele pe raftul superior al cuptorului până când sunt glazurate frumos, aproximativ 5 minute. Reîncălziți sosul dacă este necesar.
Transferați gambele în farfurii, lingurați sosul deasupra și serviți.