Cozi De Vițel Fierte Cu Vin

Cozi De Vițel Fierte Cu Vin
Gambele de vițel fierte cu vin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $13.99 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 93G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 771 calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați crenguță de salvie, șalotă, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Gambe De Vițel Fierte, Cozi de vițel fierte cu fasole Romano, și Osso Buco (Gambe De Vițel Fierte) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul într-o caserolă mare din fontă emailată. Condimentați cojile de vițel cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se rumenesc bine, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Coadă De VițelCoadă De Vițel
Subţire-Subţire-
3
Transferați pe o farfurie.
4
Adăugați slănina și untul în caserolă și gătiți la foc mic până când grăsimea de slănină a fost redată, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
5
Adăugați ceapa, morcovul, țelina, șalota și usturoiul și gătiți, amestecând, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute. Creșteți căldura până la moderat și bateți făina. Gatiti, amestecand, timp de 2 minute. Bateți treptat vinul și fierbeți timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
6
Adăugați stocul și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
7
Întoarceți gambele de vițel în caserolă și adăugați frunzele de dafin, cimbru și salvie. Condimentează ușor cu sare și piper. Acoperiți și coaceți timp de 2 ore sau până când vițelul este foarte fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Coadă De VițelCoadă De Vițel
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Transferați gambele pe o farfurie și acoperiți-le cu folie pentru a se încălzi. Creșteți temperatura cuptorului la 50
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Deasupra aragazului, fierbeți lichidul de gătit până când este foarte aromat, aproximativ 12 minute. Se strecoară într-o cratiță medie și se îndepărtează grăsimea de pe suprafață. Condimentează sosul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
10
Înmuiați fiecare coadă de vițel în sos și așezați-o pe o foaie de copt. Prăjiți gambele pe raftul superior al cuptorului până când sunt glazurate frumos, aproximativ 5 minute. Reîncălziți sosul dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coadă De VițelCoadă De Vițel
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Transferați gambele în farfurii, lingurați sosul deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista