Cozi De Miel În Stil Marocan

Cozi De Miel În Stil Marocan
Cozile de miel în stil marocan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 68G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 979 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $6.08 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coacăze, chimen măcinat, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma nucșoara, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 80%. Încercați Cozi De Miel Marocane, Gambe De Miel Fiert Marocan, și Cuscus Vegetal Marocan Cu Cozi De Miel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți 2 linguri de ulei. Condimentează gambele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Adăugați-le în caserolă, câte 2 și gătiți la foc moderat până se rumenesc peste tot, aproximativ 12 minute.
4
Transferați pe o farfurie și ștergeți caserola.
5
Încălziți restul de 2 linguri de ulei în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Adăugați ceapa, morcovii și usturoiul și gătiți la foc moderat, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
7
Adăugați chimenul, coriandrul, scorțișoara, ienibaharul și nucșoara și gătiți, amestecând până se prăjesc ușor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoriandruCoriandru
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
NucșoarăNucșoară
ChimenChimen
8
Adăugați pasta de roșii și harissa și gătiți la foc moderat, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute. Se amestecă vinul și se fierbe până se reduce la un sirop gros, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
HarissaHarissa
SiropSirop
VinVin
9
Adăugați roșiile și 1 cană de bulion de pui în caserolă. Se condimentează cu sare și piper și se aduce la fierbere. Cuibărește cojile de miel în lichid. Acoperiți bine și fierbeți la cuptor timp de aproximativ 3 ore, ungând ocazional, până când carnea aproape că cade de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Stoc De PuiStoc De Pui
Shanks De MielShanks De Miel
TomateTomate
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Transferați gambele pe un platou și acoperiți-le cu folie. Lăsați cuptorul pornit.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
11
Întindeți migdalele într-o tigaie într-un strat uniform și prăjiți aproximativ 10 minute, sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
12
Strecurați sosul într-un bol, apăsând pe legume; degresați orice grăsime. Întoarceți sosul în caserolă și fierbeți la foc mare până se reduce la 1 cană, aproximativ 10 minute. Întoarceți legumele și mielul în sos și păstrați-le la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SosSos
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Într-un castron mic, amestecați menta cu coriandrul și migdalele și condimentați ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
MigdaleMigdale
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Topiți untul într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
15
Adăugați șalota și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 2 minute. Se amestecă cuscusul și se gătește până se rumenesc ușor, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
16
Adăugați restul de 1 cană de bulion de pui, apa și 1/4 linguriță de sare și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
ApăApă
SareSare
17
Se ia de pe foc și se adaugă coacăzele. Acoperiți și lăsați să stea 10 minute. Pufați cu o furculiță și amestecați jumătate din amestecul de plante-migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
MigdaleMigdale
18
Mound cuscusul în centrul unui platou mare. Aranjați cojile de miel în jurul cuscusului și lingurați sosul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
CuscusCuscus
SosSos
19
Se presară cu amestecul rămas de plante-migdale și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
20
Faceți înainte: mielul poate fi refrigerat până la 3 zile. Reîncălziți ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
21
Recomandarea vinului: condimentele cu aromă caldă, mielul delicios fiert și migdalele dulci prăjite sunt toate potrivite pentru succesul Fructelor din podgoriile Howell Mountain din 1999 Zinfandels-viță de vie veche, Beatty Ranch și Black Sears.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
CondimenteCondimente
FructeFructe
Ranch DressingRanch Dressing
MielMiel
VinVin
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista