Cozi de miel toscane cu fasole albă
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Cojile de miel toscane cu fasole albă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 410 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,95 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, ceapă, țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Încercați Cozi de miel cu fasole albă și dovlecei, Cozi De Miel Fierte Cu Fasole Albă, și Cozi de miel fierte cu fasole albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se usucă gambele de miel și se condimentează cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Încălziți uleiul în oala sub presiune la foc mediu-mare până când strălucește, apoi se rumenesc bine, câte 1, transferându-se pe o farfurie.
Se adaugă ceapa, morcovii, țelina și usturoiul în oala sub presiune și se fierbe până se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Adăugați roșiile cu suc și rozmarin și gătiți, amestecând, 1 minut. Se amestecă fasolea, apa, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Întoarceți gambele de miel la oala sub presiune și aduceți la fierbere. Sigilați capacul și gătiți la presiune ridicată conform instrucțiunilor producătorului, 30 de minute. Puneți oala sub presiune în chiuvetă (nu scoateți capacul) și treceți apă rece peste capac până când presiunea scade complet.
Scoateți capacul și aruncați rozmarinul, apoi transferați gambele pe o tăietură și tocați grosolan carnea.
Lingurați amestecul de fasole și legume în boluri mari de mică adâncime, apoi acoperiți cu miel și sos.