Cozi de miel toscane cu fasole albă

Cozi de miel toscane cu fasole albă
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Cojile de miel toscane cu fasole albă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 410 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,95 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, ceapă, țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Încercați Cozi de miel cu fasole albă și dovlecei, Cozi De Miel Fierte Cu Fasole Albă, și Cozi de miel fierte cu fasole albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se usucă gambele de miel și se condimentează cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
PiperPiper
SareSare
2
Încălziți uleiul în oala sub presiune la foc mediu-mare până când strălucește, apoi se rumenesc bine, câte 1, transferându-se pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
3
Se adaugă ceapa, morcovii, țelina și usturoiul în oala sub presiune și se fierbe până se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
4
Adăugați roșiile cu suc și rozmarin și gătiți, amestecând, 1 minut. Se amestecă fasolea, apa, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
RozmarinRozmarin
PiperPiper
FasoleFasole
ApăApă
SareSare
5
Întoarceți gambele de miel la oala sub presiune și aduceți la fierbere. Sigilați capacul și gătiți la presiune ridicată conform instrucțiunilor producătorului, 30 de minute. Puneți oala sub presiune în chiuvetă (nu scoateți capacul) și treceți apă rece peste capac până când presiunea scade complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
6
Scoateți capacul și aruncați rozmarinul, apoi transferați gambele pe o tăietură și tocați grosolan carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Lingurați amestecul de fasole și legume în boluri mari de mică adâncime, apoi acoperiți cu miel și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SosSos
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista