Cozi de miel fierte cu caise uscate, prune și ghimbir confiat

Cozi de miel fierte cu caise uscate, prune și ghimbir confiat
Cozi de miel fierte cu caise uscate, prune și ghimbir confiat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 339 calorii, 19g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ghimbir confiat, prune, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma păstăile de cardamom, puteți urma acest fel principal cu Pear Cardamom Clafoutis ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cozi De Miel În Stil Indian Cu Caise Uscate, Cozi De Miel Fierte Și Roșii Uscate La Soare, și Cozi de miel fierte cu ghimbir și cinci condimente pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți un cuptor olandez de 5-6 litri la foc mediu-mare timp de trei minute, apoi adăugați ulei. Între timp, sare miel shanks din belșug—două-trei lingurițe de sare kosher pe coadă. Când uleiul strălucește, se rumenesc în ulei, în loturi, dacă este necesar, până se rumenesc ușor pe toate părțile (nu aveți nevoie de o căutare întunecată pentru acest fel de mâncare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Shanks De MielShanks De Miel
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Puneți gambele deoparte pe o farfurie și adăugați toate condimentele, cu excepția șofranului, în oală. Se amestecă frecvent pentru a acoperi cu grăsime până când condimentele devin intens aromate, 30 de secunde până la 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați bulion de pui, răzuind bucățile rumenite de pe fundul tigaiei, apoi caise, prune, ghimbir confiat și șofran. Se amestecă pentru a combina, apoi se aranjează gambele de miel într-un singur strat în fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Shanks De MielShanks De Miel
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
șofranșofran
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Acoperiți cu un capac greu, bine montat (sau folosiți o foaie de folie de aluminiu sub capac) și transferați oala în cuptor și fierbeți timp de 3 până la 3 1/2 ore sau până când gambele sunt topite și nu oferă un cuțit de tăiat rezistență.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Transferați gambele într-un platou de servire și acoperiți cu folie pentru a se încălzi. Strecurați lichidul de fiert și transferați caisele, prunele și ghimbirul confiat în platoul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Lăsați lichidul strecurat să stea netulburat timp de 10 minute, apoi strecurați grăsimea.
8
Se toarnă peste miel la masă, cu o stoarcere generoasă de suc de lămâie și un strop ușor de melasă de rodie, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De RodieMelasă De Rodie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista