Cozi de miel condimentate dulci cu gutui
Sweet Shanks de miel condimentat cu gutui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 43G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 429 calorii. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $5.9 pe portie. Această rețetă de la BBC Good Food necesită, cozi de miel, buton de unt și coajă de lămâie. 50 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 85%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Shanks De Miel Rubin Condimentat, Cozi de miel condimentate lipicioase, și Merguez-cozi de miel condimentate cu naut.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare. Se condimentează gambele, apoi se rumenesc în ulei timp de 10 minute sau până se întunecă auriu peste tot.
Între timp, într-o caserolă sau o tigaie mare, topiți untul. Se înmoaie ceapa timp de 10 minute la foc mediu până când devin aurii, apoi se adaugă usturoiul.
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Adăugați fâșiile de coajă de lămâie și condimente în tigaia cu ceapă. Gatiti 1 min, apoi amestecati Rosia pura, mierea, bulionul si jumatate din sucul de lamaie. Așezați gambele în tigaie, apoi introduceți sferturile de gutui în și în jurul cărnii. (S-ar putea să se potrivească destul de bine, dar carnea se va micșora pe măsură ce gătește.) Se aduce la foc mic, apoi se acoperă cu un capac și se fierbe la cuptor timp de 2 ore.
Scoateți capacul și gătiți încă 30 de minute. Îndepărtați orice exces de grăsime. Sosul va fi destul de subțire, așa că, dacă preferați o tocană mai groasă, scoateți mielul și gutuile pe o farfurie de servire, apoi fierbeți sucurile de gătit până se îngroașă. Condimentează, adaugă sucul de lămâie și servește cu mielul.