Cozi de homar prăjite cu sos de ghimbir

Cozi de homar prăjite cu sos de ghimbir
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură pescatariană? Cozile de homar prăjite cu sos de scufundare cu ghimbir ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 108 calorii. Pentru $5.79 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele necesită cozi de homar, ulei de susan, muștar și sherry. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Cina de duminică: cozi de homar la grătar cu Farro cald, porumb prăjit și salată de roșii, EatingWell Sos De Scufundare Homar, și Sos De Scufundare Cu Homar Roșu Pina Colada sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Pentru a pregăti sosul, combinați muștarul și apa într-un castron mic; se amestecă bine cu un tel. Se amestecă sosul de soia, sosul de prune, sherry și ghimbirul; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Pentru a pregăti homarul, faceți o tăietură longitudinală prin partea superioară a fiecărei cochilii de homar folosind foarfece de bucătărie, tăind, dar nu prin, carnea de homar; apăsați coaja deschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
4
Așezați cozile de homar, tăiate cu părțile în sus, într-o tigaie de prăjire superficială acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Cozi De HomarCozi De Homar
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Combinați uleiurile și piperul și lingurați peste carnea de homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
6
Coaceți la 425 timp de 13 minute sau până când carnea de homar devine opacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Serviți homarul cu sos și garnisiți cu ceapă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Homar în meniu? Încercați să împerecheați cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca William Fevre Chablis Montmains Premier Cru (jumătate de sticlă). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
William Fevre Chablis Montmains Premier Cru (jumătate de sticlă)
William Fevre Chablis Montmains Premier Cru (jumătate de sticlă)
Terroirul unic de teren foarte pietros al Premier Cru Montmain produce un vin cu arome minerale foarte pronunțate, putere extraordinară și potențial excelent de îmbătrânire. Acest vin prezintă o structură excelentă, cu o lungime bună. Atât accesibil, cât și foarte proaspăt, arată o concentrare fantastică.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista