Cozi de homar prăjite cu sos de ghimbir
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură pescatariană? Cozile de homar prăjite cu sos de scufundare cu ghimbir ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 108 calorii. Pentru $5.79 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele necesită cozi de homar, ulei de susan, muștar și sherry. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Cina de duminică: cozi de homar la grătar cu Farro cald, porumb prăjit și salată de roșii, EatingWell Sos De Scufundare Homar, și Sos De Scufundare Cu Homar Roșu Pina Colada sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Pentru a pregăti sosul, combinați muștarul și apa într-un castron mic; se amestecă bine cu un tel. Se amestecă sosul de soia, sosul de prune, sherry și ghimbirul; pus deoparte.
Pentru a pregăti homarul, faceți o tăietură longitudinală prin partea superioară a fiecărei cochilii de homar folosind foarfece de bucătărie, tăind, dar nu prin, carnea de homar; apăsați coaja deschisă.
Așezați cozile de homar, tăiate cu părțile în sus, într-o tigaie de prăjire superficială acoperită cu spray de gătit.
Combinați uleiurile și piperul și lingurați peste carnea de homar.
Coaceți la 425 timp de 13 minute sau până când carnea de homar devine opacă.
Serviți homarul cu sos și garnisiți cu ceapă, dacă doriți.