Cozi de homar la grătar cu unt Fresno roșu-lămâie
Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 8 și costă $ 6.1 pe portie. O porție conține 395 calorii, 11g de proteine, și 38g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați unt, suc de lămâie, Fresno chiles și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă de la Foodnetwork are 10 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cozi de homar la grătar cu unt Sriracha, Cozi de homar Maine la grătar cu unt Miso, și Cozi de homar la grătar cu unt de ardei afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți sucul de lămâie într-o cratiță mică și aduceți la fierbere la foc mare. Gatiti pana se reduce la 1/4 cana. Se amestecă mierea.
Adăugați untul și coaja la sucul de lămâie redus și amestecați până la neted. Îndoiți chilii și condimentați cu sare și piper. Untul se va păstra la frigider, acoperit, până la 1 săptămână.
Pentru cozile de homar la grătar: aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați cozile de homar și fierbeți timp de 4 minute.
Scoateți și scurgeți bine. Împărțiți fiecare coadă de homar pe lungime pe partea inferioară cu un cuțit greu, având grijă să nu tăiați coaja din spate, astfel încât homarul să fie încă într-o singură bucată, dar interiorul să fie expus.
Încălziți un grătar de cărbune la foc mediu-mare.
Ungeți carnea de homar cu ulei și presărați sare și piper.
Așezați cozile cu fața în jos pe grătar și grătați până când sunt ușor carbonizate, aproximativ 3 minute. Răsturnați, periați cu o cantitate generoasă de unt Fresno roșu-lămâie și continuați la grătar până când tocmai ați fiert, 2 până la 3 minute, periați cu unt pe tot parcursul.
Scoateți de pe grătar într-un platou, cu fața în sus. Se acoperă cu puțin mai mult unt, câteva frunze de coriandru și coajă de lămâie.