Cozi de homar la grătar cu unt Fresno roșu-lămâie

Cozi de homar la grătar cu unt Fresno roșu-lămâie
Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 8 și costă $ 6.1 pe portie. O porție conține 395 calorii, 11g de proteine, și 38g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați unt, suc de lămâie, Fresno chiles și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă de la Foodnetwork are 10 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cozi de homar la grătar cu unt Sriracha, Cozi de homar Maine la grătar cu unt Miso, și Cozi de homar la grătar cu unt de ardei afumat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți sucul de lămâie într-o cratiță mică și aduceți la fierbere la foc mare. Gatiti pana se reduce la 1/4 cana. Se amestecă mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Lasă să se răcească.
3
Adăugați untul și coaja la sucul de lămâie redus și amestecați până la neted. Îndoiți chilii și condimentați cu sare și piper. Untul se va păstra la frigider, acoperit, până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
4
Pentru cozile de homar la grătar: aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați cozile de homar și fierbeți timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
6
Scoateți și scurgeți bine. Împărțiți fiecare coadă de homar pe lungime pe partea inferioară cu un cuțit greu, având grijă să nu tăiați coaja din spate, astfel încât homarul să fie încă într-o singură bucată, dar interiorul să fie expus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Încălziți un grătar de cărbune la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Ungeți carnea de homar cu ulei și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Așezați cozile cu fața în jos pe grătar și grătați până când sunt ușor carbonizate, aproximativ 3 minute. Răsturnați, periați cu o cantitate generoasă de unt Fresno roșu-lămâie și continuați la grătar până când tocmai ați fiert, 2 până la 3 minute, periați cu unt pe tot parcursul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Scoateți de pe grătar într-un platou, cu fața în sus. Se acoperă cu puțin mai mult unt, câteva frunze de coriandru și coajă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care îl puteți încerca este Domaine de Chantemerle Chablis. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
Domaine de Chantemerle Chablis
Domaine de Chantemerle Chablis
Arome de ierburi proaspete, flori albe, praf de cretă. Rafinat, pur, plin de viață; arome de lămâi, limes, sare de mare. Bucurați-vă de răcire ca aperitiv sau răsfățați-vă cu stridii sau alte crustacee proaspete.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista