Cozi de homar fript pentru 2
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 559 calorii. Pentru $6.04 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 152 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, cozi de homar, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Cozi De Homar Fript, Cozi de homar fript în unt de ierburi, și Cozi De Homar Afumate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 în cratiță mare, apă de căldură și sare la fierbere.2
Adăugați cozi de homar congelate; se încălzește la fierbere.3 reduceți căldura; acoperiți și fierbeți până se termină, aproximativ 12 minute.4
Scurgere.5 purtați o mănușă curată pentru cuptor sau folosiți un suport pentru oală, țineți și tăiați părțile laterale ale cozilor de homar cu foarfece de bucătărie pentru a îndepărta coaja subțire care acoperă carnea.6 pentru a preveni ondularea cozilor, introduceți frigarui metalic lung din partea cărnii prin coadă în partea cochiliei, apoi înapoi prin coajă și carne la capătul opus.7 setați controlul cuptorului la fierbere și / sau 550 de grade.8
Așezați cozile cu carnea în sus pe raft în tigaia broiler, periați cu unt.9 Se fierbe cu vârfuri de 3 inci de la căldură 2 până la 3 minute. Alternativ, pot fi așezate peste un grătar/grătar fierbinte timp de 2-3 minute.10
Se servește cu unt de lămâie.11 Unt De Lămâie:.12 1/2 cană unt.13 1 lingura suc de lamaie.14 1 lingură de pătrunjel tăiat.15 1/4 linguriță sos fierbinte.16 topiți untul, adăugați ingredientele rămase.