Cozi de homar fript pentru 2

Cozi de homar fript pentru 2
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 559 calorii. Pentru $6.04 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 152 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, cozi de homar, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Cozi De Homar Fript, Cozi de homar fript în unt de ierburi, și Cozi De Homar Afumate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 în cratiță mare, apă de căldură și sare la fierbere.2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați cozi de homar congelate; se încălzește la fierbere.3 reduceți căldura; acoperiți și fierbeți până se termină, aproximativ 12 minute.4
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
3
Scurgere.5 purtați o mănușă curată pentru cuptor sau folosiți un suport pentru oală, țineți și tăiați părțile laterale ale cozilor de homar cu foarfece de bucătărie pentru a îndepărta coaja subțire care acoperă carnea.6 pentru a preveni ondularea cozilor, introduceți frigarui metalic lung din partea cărnii prin coadă în partea cochiliei, apoi înapoi prin coajă și carne la capătul opus.7 setați controlul cuptorului la fierbere și / sau 550 de grade.8
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
Suport Pentru OalăSuport Pentru Oală
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Așezați cozile cu carnea în sus pe raft în tigaia broiler, periați cu unt.9 Se fierbe cu vârfuri de 3 inci de la căldură 2 până la 3 minute. Alternativ, pot fi așezate peste un grătar/grătar fierbinte timp de 2-3 minute.10
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Se servește cu unt de lămâie.11 Unt De Lămâie:.12 1/2 cană unt.13 1 lingura suc de lamaie.14 1 lingură de pătrunjel tăiat.15 1/4 linguriță sos fierbinte.16 topiți untul, adăugați ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Homarul poate fi asociat cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Domaine Pinson Freres Chablis Mont de Milieu Premier Cru cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Domaine Pinson Freres Chablis Mont de mediu Premier Cru
Domaine Pinson Freres Chablis Mont de mediu Premier Cru
Arome exotice de ananas, vanilie și caise pe nas. Rotund, bine echilibrat și cu o bună persistență a aromei.Se împerechează cu pește cu sos, carne albă cu smântână, șuncă de pe os cu un sos chablisienne.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista